2777
2789
دخترم دوساله و ده ماهشه دارم از پوشک میگیرم اینقدر خودشا نگه میداره دور خونه میدو ولی وقتی میریم دسشویی نمیکنه تا اخر اینقدر اب بریزم و یه ذره یه ذره به نظرتون این میشه عدم همکاری موکولش کنم به یه ماه دیگه یا نه ادامه بدم
یه لگن دستشویی واسش بخر بزار گوشه خونه اشکالی نداره اگه رو فرش خرابکاری می کنه ولی هر نیم ساعت ببر سره لگنش .در کل صبر ایوبی می خواد بی خیال فرشا شو فوقش دوسه ماه دیگه می شوربش فقط اگه جیش کرد دستمال بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از 1 سالگی صبح ها دخترمو نشوندم رو صندلی گفتم جیش کن اونم یاد گرفت 1 سالو 8 ماهه بود کاملا جیششو گفت و همینطور ماه بعد هم شماره 2 رو گفت الان 2 سالو 5 ماهشه کاملا از پوشک گرفته شده خیلی وقته شکر خدا شب ادراری هم اصلا نداره
وای دو قولوهای منم نمیگن تابستون هر کار کردم نشد که نشد منم دوباره بستمشون صندلیشونم آوردم یه گوشه تو خونه گذاشتم ولی بی فایدست
خدایا به تنهاییت قسم دل هیچ کس را به انچه که قسمتش نیست عادت نده
عزیزان وقتی شرو کردید دگ موکولش نکنید ب آینده ! ب این متون کلیه سایتا توجه نکنید !
بچه ها راه یاد میگیرن

من دو تا دخترامو 21 ماهگی از پوشک گرفتم سه روز طول کشید تا متوجه بشن جیش چیه و پی پی چیه ! سر یک هفته مسلط شدن ب هر دو شماره
سه هفته هم پوشک شبشون طول کشید
شبا بلندشون میکردم هر دو سه ساعت ی بار دستشویی میبردم

این در صورتیه که پوشکشون خییییسه خیس بود

کلا ی ماه طول کشید ولی کلا پوشکو جمع کردیم گذاشتیم کنار
حتی بیرون میرفتیم بین راه نگه میداشتیم کارشونو کنن دوباره حرکت میکردیم
یبار صب ک بیدار شدن گفتم دگ میخوایم با پوشک خداحافظی کنیم مث مامان بابا بریم دستشویی

همین !

صبور بودن و با محبت برخورد کردن و قاطع بودن تو انجام کار راز موفقیته

حتی بچه پی پی کرد وسط اتاق باید یکی دو بار اول به به چه چه کنید بعد ک ترسش ریخت بگید جیش و پی پی تو دستشویی