2777
2789
عنوان

اونایی که خواب زیاد میبینن بیان.شما چند وقت یبار خواب میبینین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه بنده خداها چندسالته

میدونی خیلی میسوزم از اداهای شهرمون فقط دنبال قیافت زنه بدون اینکه پسرش منو ببینه یا چیزی ازم بدونه دفه اول تو دقیقه اول با دیدن قیافم گفت ما که پسندیدیم حالا نظز شما چیه... معیارشون فقط ظاهر دختر هست انگار اومدن لباس بخرن قشنگ بود میگن پسندیدیم نبود میرن.۱۹ سالمه

ما خانوادگی زیاد خواب می‌بینیم و خانوادگی هم خواب هامون ی جوری تعبیر میشه مثلا خواب النگو میبینم همون روز دوستم النگو میخره و نشون من میده ...زیاد خواب دیدن خوب نیس وقتی بادیگران تعریف میکنم حوصلشون سرمیره

منم مثل خودتم اسی حتی وسط روز که ۱۰ دقیقه بخوابم بازم خواب میبینم یه جورایی زندگیم با خواب و واقعیت قاطی شده نمیدونم کدوم اتفاق خواب بوده کدوم واقعیت 🤕

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

پرخوری

نزدیک ساعت خواب غذا خوردن

فکر و خیال پردازی

استرس

میتونه علتش باشه

شبا کم غذا بخور یکم گلاب بخور یا بزن ب بالشتت سعی کن قبل خوابم مدتیشن کنی یا دعا بخونی دیگه خواب نمی بینی یا ببینی ترسناک نی

ما خانوادگی زیاد خواب می‌بینیم و خانوادگی هم خواب هامون ی جوری تعبیر میشه مثلا خواب النگو میبینم همو ...

منم یه حس ششمه این شکلی دارم البته فقط واسه کسایی که میشناسم مثلا هرچیزی از ذهنم بگذره همون اتفاق میفته اونروز یلحظه حس کردم رفیقم حاملست چون دانشگاه نیومدع بود یروز بعد زنگ زد گفت اره حاملم یا دختر فامیل از ذهنم میگذشت باخودم میگفتم چرا اون بااونهمه خواسکار ازدواج نمیکنه چندروز بعد دیدم استوری گذاشته عقدشه