2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم احتمالا اخر بهمن یا اوایل اسفند نینیم میاد،،البته من خیلی سختی کسیدم،،
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
از خودم بکم،،،ایران زندکی نمیکنم،،و طبیعی در کمال ناباوری خدا معجزه کرد برام،،از امضام میتونید ببینید جه راه طولانی. اومدم،،و تو هفته ٦ قلبشو دیدم،،اما خوب جون تجربه سقط دارم میترسم،،
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
سلام به همه، asal خانوم خیلی برات خوشحالم ، انشاالله اینبار نینی نازتو میگیری تو بغلت و همه سختی ها از یادت میره، mamanaynde نگران نباش، استرس و نگرانی بدترین سمه واست، منم تجربه بدی داشتم هفته هشت رفتم و قلب تشکیل نشده بود هفته ده رفتم و هنوز سن جنین 6 هفته تخمین زده شد، مجبور شدم سقطش کنم دو ماه نشد که خدا بدون اینکه من خبر داشه باشم بهم یه هدیه داد، چون اطلاع از بارداری نداشتم دو ماه اول رو بدون استرس گذروندم و امروز در هفته 12 سونوی NT داشتم و راستش یه کم نگران نتیجه بودم ولی الهی شکر فندقم صحیح و سالم بود، و البته مثل مامانش تنبل
عشق مامان، تو قشنگترین هدیه ی خدایی.... برای در آغوش کشیدنت لحظه شماری می کنم..........
2810