2777
2789
خواهش میکنم رویا خانم، واقعا عفونت درد بدیه و آدم رو کلافه میکنه، امیدوارم هر روز بهتر از پیش باشید
عشق مامان، تو قشنگترین هدیه ی خدایی.... برای در آغوش کشیدنت لحظه شماری می کنم..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو هفته پیش هفته ی 6 بودی عزیزم، بخاطر همین چیزی دیده نشده. احتمالا لقاح دیر انجام شده بخاطر همین بهت گفتن هفته ی 8 هستی. این چیزا طبیعیه الان میتونی بری سونو، ایشالله که قلبش هم تشکیل شده.
نازنین پسرم ، همین که تو را دارم، بهترین هدیه ی دنیا را دارم
سلام بچه ها من موندم چرا هیچ کس مارو تو گروه تلگرام ادنمیکنه؟ اصلا گروهی وجود داره ؟ انقد حرص ندید مارو بچه ها میگم هرکس نو گروه نرفته و نبردنش بیاد اینجا بگه یا شمارشو به خصوصیه من بفرسته تا ادش کنم ویه گروه بسازیم خودمون حالا شاید یه روزی تونستیم اونیکی گروه رو هم پیدا کنیم حالا اگه پایه اید بیاید بگید تا شروع کننیم منو ماریو فعلا پایه ایم
سلام بچه ها من موندم چرا هیچ کس مارو تو گروه تلگرام ادنمیکنه؟ اصلا گروهی وجود داره ؟ انقد حرص ندید مارو بچه ها میگم هرکس نو گروه نرفته و نبردنش بیاد اینجا بگه یا شمارشو به خصوصیه من بفرسته تا ادش کنم ویه گروه بسازیم خودمون حالا شاید یه روزی تونستیم اونیکی گروه رو هم پیدا کنیم حالا اگه پایه اید بیاید بگید تا شروع کننیم منو ماریو فعلا پایه ایم