2777
2789
دوستان یه چی بگم تاریخ زایمانی که سونو می گه تخمینیه یادمه برای پسرم تاریخ زایمان را 28 بهمن زده بودن ولی پسرم 23 بهمن بدنیا اومد برای دومی هم تاریخ زایمانمو 12 بهمن زدن ولی احتمالا کمی زودتر بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،،، منم با کمک خدا أواخر بهمن نینیم به دنیا میاد ، گاهی سر چیزهای الکی خیلی نگران میشم،،، راستی شماها تهوع تون در چه حالیه ،،، کمه یا زیاد ،،، من گاهی خیلی تهوعم زیاده ،، گاهی خیلی کم میشه ،،، میخوام بدونم طبیعیه ؟
من سر بارداری اولم هم درد داشتم هم تهوع ولی الان هیچ علامتی ندارم اصلا.گاهی شک میکنم حامله باشم ولی خداروشکر قلب داشت سه هفته پیش ک پیش دکترم بودم. 4شنبه هم دوباره باید برم.احتمالا برام ان تی و غربالگری رو مینویسه.
ثمین من روز قشنگ دوشنبه 92/12/12بدنیا اومد.
ممنونم خداجون که دخترم سالمه.
Image Hosted by http://vne.ir/ دوستان عکس زیر نمای از شوروم من است برای سیسمونی ولباس کودک از بهترین مارک ها (مادرکر ونکست جونیور ودیزنی با تنوعی بالا دوستانی که تهران هستند حضوری همه روزه از ساعت ١١ تا٦ حتی ایام تعطیل پذیرای دوستان هستم دوستان خارج از تهران لطفا پیج ttbabytt_mothercare وارد اینستاگرام فالو کنند و هر کالایی که مد نظر شون بود پست میکنم تلفن ٠٩١٢٧٩٧١٦٠٨