2777
2789
ویرجینیا جون، بریا رفع حالت تهوع یکی از مهم ترین کارها اینه که شکمت رو خیلی پر نکنی و همچنین نذاری خالی بمونه. حتما قبل از بلند شدن از رختخواب، یکی دوتا بیسکوئیت بخور وعده های غذاییت رو هم 5 تا کن. هندوانه برای حالت تهوع خوبه، الانم که فصلشه
نازنین پسرم ، همین که تو را دارم، بهترین هدیه ی دنیا را دارم
رویا خانوم، شما آخرین پریت کی بود ؟ من هنوز سونو رفتم میخواستم ببینم زمان زایمان من کی میشه البته با محاسبه که 23 بهمن هست. اما دقیقش رو می خوام. آخرین پریم 16 اردیبهشت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفلام خانوما من باز اومدم.میبینم که تعداد مامانایی که نی نی اونا هم با نی نی من هم سن خیلی زیاد شده.من چون گوشیم دست مهربان همسر بود این چند وقت اینترنت نداشتم. میشه منم ببرید تو تلگرام؟9123397688 من آخرین پری 3 اردیبهشت بوده رفتم هفته پیش سونو قلب دیده شد. هنوزم دارم در مورد زایمان در آب تحقیق میکنم.من تهرانم.
من روز اول اخرین پریودیم 4 اردیبهشت بوده که طبق اون من الان باید 8 هفته ام تموم شده باشه و وارد هفته 9 شده باشم ولی سونو زمان دقیق تری را می گه ...طبق سونو من الان وارد هفته 8 شدم ضمنا زمان تخمینی زایمان را هم سونو زده 12 بهمن که طبق محاسبات من روز لقاح 17 اردیبهشت بوده که دقیق دقیه
سلام ماریو جون منم زایمانم ١٨ بهمن میشه و میخام طبیعی زایمان کنم، اگه دکتر خوب که ادمو تشویق کنه واسه زایمان طبیعی منم در جریان بزار چون من ترسو هستم باید یکی تشویقم کنه منم ٢٨ سالمه
ممنون رویا خانم پس درسته از یک هفته بعد حساب میشه، تقریبا از روزی که پری تموم میشه. من 16 اردیبهشت بودم، 23 تموم شد. البته تخمکگذاریم روز 27 بوده، همون بین 23 تا 27 فکر می کنم باشه. ایشالله دو هفته دیگه میرم سونو تا دقیق مشخص بشه.
سلام به همه مامانای گل من بارداری دوممه وتاریخمو زده 4بهمن ولی به احتمال زیاد زودتر میشه.سابقه ی زایمان زودرس رو هم دارم من. تاریخ اخرین پریم هم 27 فروردین بوده.الان توی 11 هفته هستم.خوشحال میشم 7ماه باقیمونده رو با شما عزیزان همینجا بگذرونم.واتس و تلگرام ندارم.
ثمین من روز قشنگ دوشنبه 92/12/12بدنیا اومد.
ممنونم خداجون که دخترم سالمه.