2777
2789
عنوان

من ی مادر بی عرضم 😔😔😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 127 پست
بچها از مخابرات به صدای ها کارمندان میتونن گوش کنن یا غیر قانونی هستش؟

غيرقانونيه ولي شدن ميشه شنود كنن 

بعدشم شنود مال ٥٠-٤٠ سال پيش بود الان دستگاها پيشرفته شدن و مورد خيلي خيلي بيشتر بنده خدا مگه اينكه شما سياسي باشي و يا قتلي رخ داده باشه وگرنه نه شما و نه مساله شما مورد خاصي نيست كه بخواد كارمند شنود كنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بعضي ها هول جواب دادنند وایسید وایسید کاپ جواب دادن بدن بهتون 

خوبه اولش نوشتم ههههه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
هههه  بچه‌ ها ی شير خشکی مگه‌ نمیدونستی هزاران درد ک مرض میگیرند  اين که چيزي نیست

وااااین چه حرفیه

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
ببا این حرفا چیه شیر خشک‌به شیر غنبه‌من‌پسرم از اول‌شیر خشک‌خورده یکبار مریض نشده م اذبت کنه فک‌کنم ...

عزیزم برو صفحه‌ی دو

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
ببا این حرفا چیه شیر خشک‌به شیر غنبه‌من‌پسرم از اول‌شیر خشک‌خورده یکبار مریض نشده م اذبت کنه فک‌کنم ...

ایشون طعنه زد منظورش این نبود ولی جملشونو بد گفتند همه بد متوجه شدن.وگرنه تو کامنتای بعدی گفت بچه خودش شیرخشکبه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
هر روزه شاهد چنين تاپيک هایی هستیم  تاپيک زده‌ یه مادر بی لیاقتم    

به خدا روز به روز بیشتر تعجب می کنم از بعضی تاپیک ها 

اگه به کاربری من نگاه ‌کنی می بینی که قدیمیه 

تاپیک هایی مثل وااای جنسیت بچه ام دختره ؟؟؟واای جنسیتش پسره  حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟ 

یا شیر ندارم شیرخشک بدم بچه ام فلان و .... 

باید گفت التماس کمی تفکر 

بجه جاری منم شیرمادر خورده ولی امسال ۴۰ روز بستری بود از ویروس و تب هر سالم هزار بار مریص میشه ولی بچه جاریم ن مریص میشه ن چیزی شیرخشکیه

ببین پسر من شیر خودمو خورد پسر داییم شیر خشکی شد زنداییمم خیلی ناراحت بود ولی شد دیگه

بعد پسر من سینه خیز میرفت اما اون نه (یک ماه بزرگترم بود)بعد اون یهو بدون سینه خیز رفتن چهار دست وپا رفت.

الانم از لحاظ زور از پسر من یکم قوی تره چون ۴کیلو هم چاق تره .خوش خوراکه خوب غذا میخوره

پس ربطی نداره به این حرفا

چقدر بعضي ها هول جواب دادنند وایسید وایسید کاپ جواب دادن بدن بهتون  خوبه اولش نوشتم ههههه

اخه مقصر خودتی گفتی هزاران درد و مرض میگیره واسه یه مادر نگران 

بهرحال تا تاپیک به فراموشش سپرده بشه تو ریپ زده خواهی شد

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻