2777
2789
عنوان

من ی مادر بی عرضم 😔😔😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 127 پست
درد و مرض رو‌ تو میگیری که شعور نداری

اره انشالله ب ی بچه ۶ ماهه میگن مرص بگیره والله من ن شیرخشک بودم ن شیرمادر مامانم میگفت فقط یک ماه بهت شیر دادم اونم گف سینه هام پر خون بود گف پدرت اونقدر کتکم میزد گف تو هموقتی شیر خودمو میخوردی داد بیداد میکردی بخدا الان اعصاب بودنم بخاطر اونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر امروزی چرا هر حرفی رو بدون تفکر و تحقیق قبول میکنی ؟؟؟؟

الان که دنیای دیجیتال و اینترنت و .... هست شما دیگه چرا ؟؟؟؟

کی گفته بچه شیرخشکی  ضعیفه و ........

هر چند بچه تون اضافه وزن داره و شاید یکی از دلایل تنبلیش باشه 

بهتر نیست به جای گوش دادن به حرف بعضی ها که تو افکار ۱۰۰ سال پیش موندن  با دکتر مشورت کنی عزیز جان 

درد و مرض رو‌ تو میگیری که شعور نداری

ببند بابا 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

جرا الكي خودتونو عذاب ميدين سر يه سري چيزا

بچت الان وزنش كم نيس عقبم نيست،

خدا حفظش كنه برات ولي نذار اعصابتو خورد كنن

من بچم دوسالشه ٨كيلو و نيمه

كمشم نذتشتم و ديگه هم اجازه نميدم كسي درمورد وزنش اعصابمو خورد كنه

🍓🐣🍒
واقعا متاسفم برات 

اتفاقا داداش من شیرخشکی بود شیرخشک مقوی تر هست فوق العاده تپل و زرنگ بود ربطی نداره محکم جلوی بقیه بایست به کسی ربط نداره بدنشو با روغن بادم تلخ ماساژ بده زود راه بیفته 

ماشالله😍😍خدا حفظش کنه 

قربونت عزیزم❤️

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻

راستی اسی الان ک هی کامنت گذاشتن شاید به خاطر تپلیشه یادم اومد 

ک بچه فامیل مون وقتی اومد به دنیا ۵ کیلو بود وقتی ۱ سال و ۵ اینا بود به خاطر تپلی یه سری حرکاتش یه جوری بود گردنش رو خوب نمیتونست تکون بده فکر کنمممم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
مادر امروزی چرا هر حرفی رو بدون تفکر و تحقیق قبول میکنی ؟؟؟؟ الان که دنیای دیجیتال و اینترنت و .... ...

هر روزه شاهد چنين تاپيک هایی هستیم 

تاپيک زده‌ یه مادر بی لیاقتم   

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

من چون خالم شاغل بود و بچهاش پشت هم بودن دخترش کامل شیر خشک خورد الان اینقدر زرنگ و باهوشه که حد نداره خودتو چرا سرزنش میکنی تو بهترین مادر دنیایی عزیزم 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
هههه  بچه‌ ها ی شير خشکی مگه‌ نمیدونستی هزاران درد ک مرض میگیرند  اين که چيزي نیست

ببا این حرفا چیه شیر خشک‌به شیر غنبه‌من‌پسرم از اول‌شیر خشک‌خورده یکبار مریض نشده م اذبت کنه فک‌کنم در طول سه سلل نبم یکبار سرما خورده 

دختر داییم ک‌همسن پسرمه همش مریض و‌ضعیف شیرمادر خورده 

اتفاقا شیر خشک غنب‌و‌خوشحال باش به بچت میدی اسی من عقب‌برگردم با ذوق بیشتری شیر خشک بهش میدم

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏