2777
2789
عنوان

من ی مادر بی عرضم 😔😔😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 127 پست
به خدا روز به روز بیشتر تعجب می کنم از بعضی تاپیک ها  اگه به کاربری من نگاه ‌کنی می بینی که قد ...

من عصبی شدم از تاپیکش 

یه مادر چرا بايد بخاطر شیر خشک بگه من بی لیاقتم

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
بجه جاری منم شیرمادر خورده ولی امسال ۴۰ روز بستری بود از ویروس و تب هر سالم هزار بار مریص میشه ولی ب ...

با عقب برگردم با خنده شیر خشک‌میدم عذاب چیو‌داری لذت ببر از بچت

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه مقصر خودتی گفتی هزاران درد و مرض میگیره واسه یه مادر نگران  بهرحال تا تاپیک به فراموشش سپر ...

خوبه گفتم هههههه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
مرسی عزیزدلم

من خودم مادرم اصلا شیر نداشت و نوزادی سو تغذیه شدم اگه شیر خشک نمیخوردم میمردم و فقط شیر خشک و شربتای مولتی ویتامین منو زنده داشتن همه ام مامانمم سرزنش میکردن ولی من بهش افتخار میکنم چون اگه به حرف بقیه گوش میکرد و بهم نمیداد و فقط میخواست شیر خودشو بخورم من میمردم مطمن باش بچه شماهم چند سال دیگه بهت افتخار میکنه به حرفای دورت اصلا توجه نکن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
تو دیگه چقد بیشعوری با این طرز فکر و طرز حرف زدنت

خو باشه

اسی جانم 

پسر منم کلا مثل بچه شماست  یعنی کم شیر خودمو خورد از شش ماهگی به بعد دیگه کاملا شیر خشکی شد 

واینکه پسرم الان ۹ماهش ۸کیلو با شیر خشک هم وزن نمیگیره  منم خودم بهش میرسم وچیزی براش کم نمیزارم  و حرف هیچ کی برام مهم نیست 

ربطی نداره پسر دای من ۱۰ماهش بود راه رفت بچه با بچه فرق داره

فقط یه سوال شیر خشک چه مارکی میدی ؟؟

من شیر خودمو دادم تا دو سال ولی به نظرم هیچ فرقی نداره بچه های داداشم جفتشون شیرخشکی بودن الانم هیچ مشکلی ندارن وزن بچتونم از نرمال بالاتره دیگه اصلا یکی از دلایل دیر غلت زدنش همین کپلو بودنشه ماشالله و ابدا ربطی به شیر خشک یا مادر نداره هر بچه ای یه جوره یکی زودتر یکی دیرتر بچه خواهر من تا سه ۳ سالگی حتی مامان و بابا نمیگفت همه فکر میکردن مشکل داره ولی الان انقدر حرف میزنه فقط میخوای فرار کنی،روزی میرسه میرنی تو سرت که فقط ۱۰ دقیقه بشینه نفس بکشی،مادر شوهرت تفکراتش مال ۲۰۰ ۳۰۰سال پیشه شمام مادریتو زیر سوال نبر چون به نظرم سخت ترین کار دنیاس پس قدر خودتو بدون

بلندترین فریاد من سکوت من است...
شیر خشکی بچتونو هم میندازین تقصیر مادر شوهرتون اه چه ادمی هستی

تو تاپیکام هست اره تقصیر اونه تا سه ماه شیرخودمو خورد ولی اومد گف شیرخشک بده اون کزن اصافه نمیکنه تو چی داری ک بچه چی بخوره بعدش دیگه هرزگاهیی دادم شد این  بقران همش تقصیر اونه

این مزخرفات چیه ؟! 

چرا ما عادت کردیم که مادر شدن یعنی فدا کردن خودمون برا بچه و هر چی مادر خودش رو عذاب و زجر بده مادر بهتری هست 

والا شیر خشک مقوی تر از شیر مادر هست من تجربه هر دو رو داشتم 

دخترم که شیر خودم رو خورد مدام مریض  بود و دوقلوهام که شیر خشکی شدن خیلی قویتر هستن 

پس خودت رو سرزنش نگن این  توهین ها رو هم بخود نکن 

بچه اتو با بچه های دیگه مقایسه نکن کسی هم مقایسه کرد به مزخرفات بقیه گوش نکن اصلا گوش نده تا جایی که میتونی وظیفتو انجام بده

دوقلوهای داداشم شیر خشکین اصلا مادرش از اول شروع نداشت نارس هم بدنیا اومدن ولی زنداداشم سرساعت شیر میداد و مراقب بود فقط بخدا توکل کن کارتو بکن بزار بچت و خدای بچت هم کارشونو بکنن 

به غذا خوردن افتادن حریره بادوم و ماهیچه مقویه بپز بخره 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

ماشالله بچت ک وزنش خوبه بچه من پنج سالشه ۱۵.۵کیلوعه ،بعدشم غلط زدن راه افتادن حرف زدن هیچکدوم ربطی ب شیر نداره من بچم شیر خودمو خورده پشیمونم میگم ایکاش شیرخشک میدادم از شیر خودم بهتر وغنی تر بود خودمم از وقتی شیردادم استخوان درد دارم همیشه

مادر شوهر من میخواستم بچرو از پوشک بگيرم دو سال و نیمش بود می‌گفت به بچه‌ فشار نیاری ها هنوز کوچولوعه اونوقت اینا اینجوری  دل مادر رو میشکنند