2777
2789
اخه ی پزی میده... اینقدر بهش میرسن... انگار جایی رو فتح کرده

اینجوری نکن فقط از خدا سلامتیشو بخواد سالم بودنش مهم ترین خواستت بشه ار خدا ،مثلا پسراون قراره چکارکنن که فردا دختر تو نکنه این حرفا مال پنجاه سال پیش بود پسر میرفت سر مزرعه کارمیکرد و خرج خانواده میداد نه الان! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه میترسم بچم دخترشه گناه داره شرایط زندگی واسه دخترا سخت تره فک میکنم مامان یه پسر باشم که فردا رو ...

دختر مگه چلاقه که پسر شما خوشبختش کنه چرا فکر نمیکنی دخترت پسری رو خوشبخت میکنه؟

چرا مگه دوس داشتن پسر عیبه؟چرا تاپیک دختر میخاهیم کسی نمیگه؟

نه عیب نیست من خودم به شخصه دوست داشتم بچه ی اولم پسر باشه ولی نه بخاطر حرف و عقیده ی دیگران بلکه چون خودم برادر نداشتم و پسر کنی در فامیل داشتیم دوست داشتم تو زندگیم یه پسر باشه اما اون قدر مهم نبود هم که اگه دختر میشد ناراحت میشدم همین الان یه دختر دارم که حتی شیرینیش بیشتر از پسرمه اما این جنسیتی بخوای بخاطر افکار پوسیده دیگران خیلی بده

بله عزیزم ،نه عزیزم عقونت نداشتم ،قبلش ازمایش داد خوب بودکه ،نه بابا چرا ناراحت بشم نعمت خداست دختر ...

آفرین مهم سالم بودن ،من خدا بهم پسر مریض داد فوت شد،فقط سالم باشه

خورشیدام خدایا بازم شکرت