2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست
از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

منم یبوست های خیلی شدید تجربه کردم. فقط روغن بادوم شیرین درجا شل میکنه.

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
کمبود ویتامین داری اینقدر تهوع داری برای یبوستم خب گلابی هست روزی ۵تا بخور این‌گریه زاریا نداره ا ...

ن امروز همه اتفاقای بد آوار شد رو سرم

انگار افسردگی کرفتم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درد مقعد چ کنم  روده هام ازم زده بیرون یه تیکه بزرگ ۶سانتی ازم اویزونه ن میتونم بشینم ن چیزی ...

هم کرم هست هم شیاف آنتی هموروئید شربتmomبخور که زور نزنی خودش بهتر میشه

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

چرا انقدر بی تابی میکنی یکم آروم باش چیز عجیب غریبی نیست درمان داره همش دنبال درمان باش اروم باش برات امشب دعا میکنم عزیزم انشاالله با آرامش دختر قشنگت رو بغل بگیری

انشالله سالم بدنیا میاره بچشو و خودشم سلامتی کاملشو بدست میاره 

انشالله الان بعد چند شب بستری اومده خونه ولی اصلا خوب نیست بمیرم ایشالله ک بچهص بمونه براش  خودشم خوب بشه و نخایم باز از ی بچه نارس مراقبت کنیم  براشون دعا کنین

یعنی چی این حرفا پاشو پاشو خودتو جمع کن دختر ،باید بگی من با این همه درد و رنجی که میکشم تو رو در آغوش میگیرم چون خیلی دوستت دارم من بچه دومم خونریزی داشتم یبوست داشتم حالت تهوع داشتم نه تنها ما بلکه خیلیای دیگه اینطوری هستن الان دختر ۹ ماهه بدنیا اومده کنارم خوابیده از بس استراحت کرده بودم بخدا گوشامو از درد نمیتونستم بزارم رو بالشت اینقدر عذاب کشیدم که نگو بعدشم اون جاش راحته راحته گرفته خوابیده 

عزیزم برای یبوست  روغن زیتون کنار تموم غذاهات یک قاشق بخور و غذاهاتو با گل محمدی که پودر شده با ...

خواهر روزی ۵تا قاشق پر روغن زیتون میخورم

شیاف میذارم

گلابی میخورم

تخم شربتی میخورم

شربت لاکسی ژل میخورم

دیگ نمیدونم چیکارکنم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
ن امروز همه اتفاقای بد آوار شد رو سرم انگار افسردگی کرفتم

عزیزم برای آرامش وسلامتی خودت و دخترت دعا میکنم

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

خودتو نباز عزیزم. برای تهوع آب انار  بخور هر روز  چند لیوان  .برای یبوست هم برگه زردآلو خیس بزار بخور اینم هر روز  انشالله بهتر میشی برات آیتالکرسی خوندم

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند

ببین من دوبار زایمان کردم...اوایل حاملگی هردو ‌.ویارای شدید در حد بستری شدن تو بیمارستان داشتم..هنش حالت تهوع استفراغ ..انقدر جوش میزدم‌ بچه ام‌ چجوری میخواد رشد کنه دکترم بهم میگفت جوش نزن بچه خودش از بدن مادر غذاشو میگیره واقعا همین طور بعد زایمان هردو سالم و تپل بالای سه کیلو بودند.ولی فکری به حال یبوستت بکن که بعد زایمان هم امکان یبوست هست بعد خیلی اذیت میشی

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم افسردگی گرفتم احتمالا دلم برا بچم میسوزه فقط  من ب درک ...

ان شاءالله به سلامتی دنیا میاد اسی منم دعا کن خیلی میترسم 

لطفاً برای باردار شدنم صلوات بفرستید 
بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم افسردگی گرفتم احتمالا دلم برا بچم میسوزه فقط  من ب درک ...

حتما برو مشاوره ،قشنگ معلومه افسردگی گرفتی ،منم تو بارداری افسردگی گرفتم اهمیت ندادم ،بعد از زایمان اونقدر شدید شد که خدا میدونه ،برو پیش مشاور ،از خونه برو بیرون و برو تو‌جمع ،کتاب بخون ،فیلم ببین . روحیه ت رو برگردون