2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظهور و سلامتی آقا امام زمان و سلامتی رهبرم‌

ازدواجم که خدا می دونه ازش چی میخوام.

وضعیت مریضمون بهتر شه تا انقدر فشار روی مادر و پدرم نباشه.

من به آرامش برسم از لحاظ شغلی

مشکلات همه جوونا حل شه؛ همه شون خوشبخت شن به خصوص خواهر و برادرم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

اول سلامتی عزیزانم و بزرگترین آرزوم ک مرگ من قبل عزیزامه ارزویی بزرگتر ازاین ندارم ..بعدم خونه بهتر چون پارکینگ نداریم اذیتیم پدرشوهرم شوهرمو ازارث محروم کرده طردش کرده الهی به حق همین شب عزیز خدا انقدری بهمون بده ک نیازی ب پول کسی نداشته باشیم و سرافراز باشیم ک ذره ای نیاز،ب ارث وپول کسی نداشته باشیم.

بحق این شب عزیز همه دوستان ب ارزوهاشون برسن همه مریضا شفا بگیرن همه مستاجرها خونه دار همه گرسنه ها سیر همه جوونا خوشبخت همه بیکار ها کار پیدا کنن 

سلامتی همه پدر مادرها 

امرزش همه رفتگان بخصوص پدرم و دوستم فریده 

خدایا من منتظر یک معجزم تو این چند روز و میدونم ازراههای سحر امیز ب انجام میرسونیش 🙏

برای کسب وکار و ارامش شوهرم 

برای رزق وروزی حلال و زیاد و پربرکت 

برای ثروت و فراوانی 

برای خوشبختی دخترم و موفقیتش و ی کار خوب و پر دامد پیدا کنه و ی شوهر خوب پیدا کنه 

برای خواهر برادرام و ارزوهاشون 

برای خودم و اخر عاقبت بخیریم و سلامتیم و ارامشم و پول و ثروت زیاد گیرم بیاد تا ب دیگران کمک کنم 

و یخونه بزرگتر و تک واحد تا سال دیگه داشته باشیم همیشه شاد و خوشحال باشیم 

الهی امییین 

خدای مهربونم به حرمت سر شکافته شده پدرم امیرالمومنین 

به حرمت این شب که زمین و زمان دارن برای بزرگی اون بزرگوار گریه میکنن 

به حرمت همه دل های پاک و به بزرگی خودت که میدونم هیچ بنده ای رو فراموش نمیکنی و این ما بنده هاییم که تورو فراموش می کنیم ...

هیچ کدوم از عزیزایی که اینجان رو محتاج نامرد نکن

خدایا دست خواهش اونارو جز به سمت خودت برای کس دیگه ای دراز نکن 

هیچ پدرومادری رو شرمنده اولادش نکن

هیچ اولادی رو خجالت زده پدرومادرش نکن 

به پدرومادرای منتظر بچه های صالح و سالم عطا کن 

خدایا قطره های اشکی که برات ریخته میشه گلو هایی که اسمتو صدا میزنه دست هایی که به سمتت دراز شده رو خالی برنگردون

خدایا میدونم انقدر بزرگی که صدای همه مارو میشنوی

خدای مهربونم 

به اونهایی که خونه ندارن یه سقف برای زندگی آبرومند بده 

دل اونهایی که باهم قهرن رو صاف کن و از مهرت بهشون ببخش

خدایا دوستان اینجارو هرروز موفق تر از دیروز کن هیچ روزشون رو یکسان با روز قبل نکن اونهارو هر روز به سمت خوبی ها هدایت کن🌸🌱

خدای مهربونم ممنون که صدامو میشنوی و حرفامو گوش میدی

خدایا بهم کمک کن بنده شایسته ای برات باشم و توراه تو قدم بردارم 

خدایا کمکم کن بین عزیزانم کدورت پیش نیاد و از هم دور نباشن 

خدایا به دلم آرامش بده که در مقابل سختی ها بایستم و از راهت منحرف نشم 

خدایا دل عزیزانم رو شاد و تنشون رو سالم نگه دار 

به دل منم آرامش بده ... دوستت دارم خدا از طرف بنده حقیرت برای تو معبودم 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 

یه خانم ۴۰وخورده ساله که سرطان داره و دکتر تازه جوابش کرده دعا کنید ، خیلی جوونه هنوز عروسی بچه هاشو ندیده😭

خواهش میکنم امشب واسش امن یجیب و المضطر اذا دعاه و یکشف السوء بخونید

تو این شبا شفاشو از آقای عالم بگیریم😭

برای حل مشکل برادرم صلوات میفرستی دوست گلم❤️