بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشتباه نکن نهایتا تا 4 ماهگی که دل درد داره همش بغل میخواد اگر هر موقع (شده ۲۴ ساعته) بغل خواست بغلش نکنی اون موقعاس که بغلی میشه و میبینی شده ۹ ماهش و سنگین شده و بدون بغل آروم نمیشه.. بچه با بغل کردن بغلی نمیشه با اینکه طلب کنه و نیازش برآورده نشه بغلی میشه
این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی
همین بغل نکردن نوزاد وقتی نیاز داره تو شخصیتش تاثیر بسیارر بدی داره شخصیت بچه ها از توی شکم شروع میشه تا 7 سالگی که بعدش اصلن تغیری نمیکنه مهم ترین زمانش تا دوسالگیشه که عزت نفس و اعتماد بنفس و خساست و ...توی بچه شکل میگیره محرومش نکن از محبت
واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
یه دوبار بزارش ننو با صدای شعر یا سشوار عادت میکنه
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بچه ذاتش گریه است دیگه!! میدونم آدم بعد زایمان حالش نابوده خودم هنوز بهم ریخته ام...هم از نظر روحی هم جسمی بهت حق میدم ولی بیشتر بهش توجه کن گناه داره طفلک...
دختر من گریه میکنه من جگرم پاره پاره میشه...تازه وقتی تو بغلم باشه درجا خواب میره...چرا بغلش نکنم؟ حتی توی خواب نمیذارمش توی تختش فقط کنار خودم میخوابونمش الان اذیت میشه خیلی سریع نبود منو حس میکنه