2777
2789
عنوان

بچه ها دختر یه ماهم به شدت بغلی شده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 49 پست

الهی🥰😍😘💋

زایمان طبیعی بود یا سز

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تا یک سالگی‌مفهوم بغلی شدن اصلا معنا نداره. همه‌نیازهای اون بچه وابسته به شماست و باید تمام مدت در دسترس باشی براش و بهش احساس امنیت بدی. بچه یه ماهه چیزی جز رفع گرسنگی و تشنگی و خواب و دستشویی و از همه مهم تر نیاز عاطفی نداره. محبت کافی و نوازش و آغوش و پاسخگو بودن بهترین کاره تا ۱ سالگی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم طبیعیه تا چند ماه دیگه دستشویی کردن و شیر خوردنش کمتر میشه 

اما اگه بالا میاره طبیعی نیست شاید رفلاکس باشه باید ببرید دکتر دارو مصرف کنه بچه ها به خاطر رفلاکس هم گریه و بیقراری میکنند

باید عادت کنی سعی کن همیشه بادگلو شو بگیری لباسش هم همیشه عوض کن تا خشک وتمیز باشه بچه های منم هردوتا بغلی هستن جوری که الان دولا دولا راه میرم از بس کمرم دردمیگیره دیگه چاره ای نداری مجبوری تا وقتی که راه بیافته تحمل کنی من که هر راهی انتخاب کردم نتیجه نگرفتم 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏

من اصلا دلم نمیخواست واسه بچم گهواره بخرم ولی یکی دوماه بعد زایمان بخاطر بغلی شدن بچم مجبور شدم بزارمش تو گهواره

شما هم تا نوزادتون یکی دوماهشه میتونی بجای بغل به یه چیز دیگه عادتش بدی 

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....

چی؟! شگفتاااااا 

به بچه یک ماهه که تند تند شیر میخواد بغلی میگه.

خانم بچه برای رشدش  الان زمان های کمتری نیاز به شیر داره. مراقبت های الانش خیلی زیاده. بعدش بچه تا شش ماهگی باید مدام بغل بشه تا از نظر عاطفی و امنیت تامین بشه.

بیچاره نی نی

چی مادر بی عقلی 😖😖😖حیف اون دسته گل و فرشته کوچیک 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍