2777
2789
عنوان

بچه ها دختر یه ماهم به شدت بغلی شده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 49 پست

دختر منم اینطوریه بغلی 🤯🤯🤯

میخام از این کمربندا بخرم ببندمش به خودم 🤪😂

به هیچ کدوم از کارا نمیرسم

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه نکن نهایتا تا 4 ماهگی که دل درد داره همش بغل می‌خواد اگر هر موقع (شده ۲۴ ساعته) بغل خواست بغلش نکنی اون موقع‌اس که بغلی میشه و میبینی شده ۹ ماهش و سنگین شده و بدون بغل آروم نمیشه.. بچه با بغل کردن بغلی نمیشه با اینکه طلب کنه و نیازش برآورده نشه بغلی میشه

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

بعدم الان بغل میخاد یکم بزرگ شه میره میدوعه بازی التماسم بکنی بیا بغلم نمیاد کیف کن از اینروزا ک بعدا دلتنگ میشی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

همین بغل نکردن نوزاد وقتی نیاز داره تو شخصیتش تاثیر بسیارر بدی داره شخصیت بچه ها از توی شکم شروع میشه تا 7 سالگی که بعدش اصلن تغیری نمیکنه مهم ترین زمانش تا دوسالگیشه که عزت نفس و اعتماد بنفس و خساست و ...توی بچه شکل میگیره محرومش نکن از محبت

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
دختر اولمم همینجوری بود پدرمم دراورد 🤦‍♀️

من خودم میدونم چی میگی 

سعی کن با چیزای دیگه ارومش کنی به جز بغل و پا 

البته نه اینکه کلا بغلش نکنیا 

یه دوبار بزارش ننو با صدای شعر یا سشوار عادت میکنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

دختر منم یک ماهشه🥰

خب الان شیر نخواد؟

دسشویی نکنه؟

بچه ذاتش گریه است دیگه!! میدونم آدم بعد زایمان حالش نابوده خودم هنوز بهم ریخته ام...هم از نظر روحی هم جسمی بهت حق میدم ولی بیشتر بهش توجه کن گناه داره طفلک...

دختر من گریه میکنه من جگرم پاره پاره میشه...تازه وقتی تو بغلم باشه درجا خواب میره...چرا بغلش نکنم؟ حتی توی خواب نمیذارمش توی تختش فقط کنار خودم میخوابونمش الان اذیت میشه خیلی سریع نبود منو حس میکنه

بعدم الان بغل میخاد یکم بزرگ شه میره میدوعه بازی التماسم بکنی بیا بغلم نمیاد کیف کن از اینروزا ک بعد ...

کیف میکنم خیلی دوست دارم عزیزم ولی کمردرد دارم 

زایمان سختی داشتم خیلیم کمردرد بدی دارم

😆😆😆
کیف میکنم خیلی دوست دارم عزیزم ولی کمردرد دارم  زایمان سختی داشتم خیلیم کمردرد بدی دارم

درکت میکنم یکی دوماه بعد زایمان واقعا مادر سختشه روحی روانی جسمی بهم ریخته اس ولی مطمئن بزودی همه چیز درست میشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....