2777
2789
عنوان

شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 53 پست
همه انسانها جایزالخطا هستن ، میدونی چرا چشم پوشی کنه؟ چون همه مردا این خطا رو مرتکب میشن حتی خیلیهاش ...

همه مردان خیانت نمیکنن بله اگر خیانت میدیدن خانم ها جدا میشدن انقد مردا پررو نمیشدن

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودش بخشیده  وقتی میبخشی باید گذشته رو تو همون گذشته نگه داری وگرنه خودت اذیت میشی اسی یا ...

درسته . داره جبران میکنه و خیییلی هم ویژگی های اخلاقی خوبی دا ه . اصلا هم نمیگم اسی باید جدا بشه اصلا ... فقط میگم عادی سازی نکنیم خیانت آقایون رو ... راحت در موردش حرف نزنیم ... اینجوری کارشون از اینی که هست هم راحت تر میشه .. اینکه اصلا هیچکس به خیانتش اشاره هم نکرد و همه گفتن ایده آله خوب نیست . درستش اینه بگیم میشه از خیانتش چشم بپوشی و ببخشیش،. نه اینکه بگیم خوشی زده زیر دلت

دوستانی که حی میگن خیانت کرده 

درسته خیانت خیانته چه مرد چه زن... ولی اسی خودشون گفتن من بخشیدمش و حق طلاق و سه دانگ خانه به نامش کرده.... پس بحث اسی خیانت نیس چون بخشیده شوهرشو و باهاش معامله کرده.... بحث اسی فقط به خاطر اینه که نمیزاره بره سر کار..... 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
نه عزیزم اصلا نمیگم جدا بشه . ولی اینکه هیچکس اصلا به خیانت اشاره هم نکرد و همه گفتن همسرت خیلی ایده ...

فرمایش شما هم درسته ، خیانت قابل بخشش نیست اما متاسفانه بیشتر زنها مجبور میشن ببخشن 

درسته . داره جبران میکنه و خیییلی هم ویژگی های اخلاقی خوبی دا ه . اصلا هم نمیگم اسی باید جدا بشه اصل ...

اره درسته

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دوستانی که حی میگن خیانت کرده  درسته خیانت خیانته چه مرد چه زن... ولی اسی خودشون گفتن من بخشید ...

اتفاقا اسی خیانت هنوز از ذهنش پاک نشده برای همین دلش با شوهرش صاف نیست کامل 

خدایا شکرت
اتفاقا اسی خیانت هنوز از ذهنش پاک نشده برای همین دلش با شوهرش صاف نیست کامل 

به نظر شما میشه هم طرف و بخشید هم کینه ازش به دل داشت 

خب مجبور نبوده باهاش بمونه و تحملش کنه 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

دوستان فقط یه خواهش 

حرف من اینه.... وقتی موردی مثل اسی یه همچین تاپیکی میزنه..... و خودشم طرف و بخشیده... به نظرم به جای اینکه حی بگیم خیانت خیانت.... یه کم دلداریش بدیم و بگیم بچسب به زندگیت اگه تکرار شد خیانت دیگه واقعا باید جدا بشی..... البته حرف شماهام واقعا درسته خیانت نابخشودنی.... ولی خب این شوهرشو بخشیده... پس بهتره دلگرمی بدیم بهش