2777
2789
عنوان

شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه از اول همین ملاک ها رو داشته که خیانتش اشتباه بوده و الان ایده اله ولی اگه بعد خیانت این شرایط رو محیا کرده قطعا واسه لاپوشونی اون اشتباهشه 😇

بگو بقیه خونه رم بنامت بزنه 😉

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

شوهر بد ندیدی

وگرنه شوهر خودتو میذاشتی رو چشمات

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

قدر زندگیتو بدون شوهرت خیلب خوبه  ، میخای سرکار بری برا مردم کار کنی؟ 

باز اگه شغلی باشه که خودت کارفرمای خودت باشی ارزش داره 

اما برا بقیه کار کردن اصلا خوب نیست و سختیهای خودشو داره 

شوهر بد ندیدی وگرنه شوهر خودتو میذاشتی رو چشمات

خیلی برام جالبه که اگه یه خانوم خیانت کرده بود به نظر همه حقش بود که شوهرش پرتش ککه از خونه بیرون و طلاقش بده . چون زن خراب و هرزه ایه اما این آقا خیانت کرده و همه میگن همسرت ایده آله و خوشی زده زیر دلت .‌ اصلا کسی نمی بینه که طرف خیانت کرده

عزیزم مردی که خیانت کنه خوبه؟ اگه خانوم هم خیانت کنه همینقدر چشم پوشی میکنین؟

همه انسانها جایزالخطا هستن ، میدونی چرا چشم پوشی کنه؟ چون همه مردا این خطا رو مرتکب میشن حتی خیلیهاشون عادت کردن به خیانت کردن، شوهر اسی یکبار مرتکب خطا شده و برا اسی هم کم نمیزاره، اسی اگه جدا بشه فکر میکنی حضرت یوسف پاکدامن نصیبش میشه؟!

حالا مگه چیکار کرده شوهرش ساحل غول شکسته مگه کارای معمول رو انجام داده خیانت هم کرده الان دقیقا خوشی زده زیر دلت یعنی چی 

نمی‌خوام نا امیدت کنم ها اسی ولی بقیه هم خیلی زیاده روی کردن

خدایا شکرت
خیلی برام جالبه که اگه یه خانوم خیانت کرده بود به نظر همه حقش بود که شوهرش پرتش ککه از خونه بیرون و ...

خب خودش بخشیده 

وقتی میبخشی باید گذشته رو تو همون گذشته نگه داری وگرنه خودت اذیت میشی

اسی یا باید همون موقع جدا میشد یاالان فراموش کنه گذشته روسعی کنه خوبی های شوهرشو ببینه

میگه خیلی وقتم هس کار اشتباهیی نکرده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
همه انسانها جایزالخطا هستن ، میدونی چرا چشم پوشی کنه؟ چون همه مردا این خطا رو مرتکب میشن حتی خیلیهاش ...

نه عزیزم اصلا نمیگم جدا بشه . ولی اینکه هیچکس اصلا به خیانت اشاره هم نکرد و همه گفتن همسرت خیلی ایده آله برام جای تعجب داشت . چون اگه یه زن خیانت کنه اسمش هرزه و خرابه . البته از نظر خودمم هست ولی خب اون آقا هم هرزه اس ...  در مورد آقایون راحت نگیم همشون اینکارو میکنن . من حرفم اینه انقدر عادی سازی نکنیم خیانت آقایون رو و کارشون رو راحت تر نکنیم . 

2810