2777
2789
عنوان

شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدر زندگیتو بدون عزیزم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
شما خوشی زیادی زده زیر دلت خواهر.... دنبال ی بهنونه ای چیزی هستی بنظرم... همسرت آدم نرمالیه اما شما ...

نه فقط برای اینک انگار حبس خونگی ام نمیزاره سرکار برم 

نمیدونم همش میخوام بدونم مردای دیگه چیکارا میکنن برای زنشون 

من شوهرم همه این ویژگی های خوب رو داره . تازه خیانتم نمیککه و خیییلی قابل اعتماد و سالمه .‌تنها ایرادش که خییییلی آزارم میده اینه که لباس باز نمیذاره بپوشم تو مهمونی ها و عروسی ها . فقط در حد آستین حلقه ای و پیراهن زیر زانو میذاره

خوشی نزنه زیر دلت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
2810