2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314765 بازدید | 21226 پست
عزیزم ممنون.۲۹۱از مرداد تا دی.که من همون مرداد واریز کردم

اندازه ای شاهینازمستون اذیت کردن هیچ ماشینی اذیت نکرد سایپا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کاموا جونمن الان دوباره نگاه کردم رزرو هستم هنوز

سلام شما هنوز رزرو هستید؟ من هنوز زده رزرو. شمااین دوره ثبتنام کردین ؟ 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
موتورش موتوریه که چندسال اخیرایرانخودروروپارساگذاشته حالابعضیامیگن روسورن جواب نمیدن بعضیاهم راضیین

کاموا جان همسرم دوتا ماشین به نامشه که عمرشون از 5 سال بیشتره

البته یکی رو فروخته ولی طرف نیومده سند بزنه و متاسفانه هنوز به نامش هست

تا حالا هم خودرو از خورو ساز نگرفته

میتونه ماشین بنویسه؟ 

سلام کاموا جان خوبی عزیزمتارا چطور ماشینیه؟بین ۳ تا ماشین ایران خودرو کدوم بهتره؟

تارا هم خوبه عزیزودنناهم 6سرعته خواستی انتخاب کن البته بعضیامیگن بدنه تارا ورقش ضعیفه که این توبیشترماشیناهست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جان شاهین جی سانروف داره دیگه؟بعد مهلت زده تا تکمیل ظرفبت یعنی چندروز

اره gسانروف داره یعنی هرچی زودترواریزکن  چون تعدادماشینازیادنیست هرکی زودترواریزکنه هم نوبت تحویلش زودترمیشه هم ماشین بهش میرسه 

کاموا جان همسرم دوتا ماشین به نامشه که عمرشون از 5 سال بیشترهالبته یکی رو فروخته ولی طرف نیومده سند ...

سلام عزیزم 

اره امروزبگیدحتما300بریزوکالتی کن چون آخرین مهلته 

سلام عزیزم حواله سایپا طرح مادران خریدار داره؟

نه زیاد البته خریدارپیدامیشه قیمتاکم هستن 

سلام کاموا جون من که دیگه صبرم تموم شد .هرچی تماس میگیریم سایپا چرندییات تحویل میده

😀😀😀😀😀اونموقع زیادفروختن حالاموندن توتحویل متاسفانه  اطلس وشاهین تحویلشون تاخیرزیادداره ببین همین بچه های تایپک قراربودزمستون شاهین بگیرن الان پیامک اومده براتابستون بهشون بدن 

سلام شما هنوز رزرو هستید؟ من هنوز زده رزرو. شمااین دوره ثبتنام کردین ؟

ثبت نام کنی