2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314765 بازدید | 21226 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شاهین تحویل زمستان امسال بودم اما الان بعد ۲ سال پیش فروش گذاشته و تحویل بعد شهریور سال بعده. مصر ...

اگرماشین نداری اره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
واسه ما الان دوماه ولی هنوز خبری نیست از کجا باید پیگیری کنم

زنگ بزن شرکت باکارشناساحرف بزن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
برای ماهم همینه.موندیم چکارکنیم سال بعدهم میترسیم سرموقع ندن.

خیلی خیلی مسخره اس واقعا‌ . حواله شم قیمتی نداره وگرنه می‌فروختم حواله رو‌. ارزشی نداره الان ۳۰۰ بدم تااا معلوم نیس کی دوباره هم افزایش قیمت بخوره سال بعد. ماشین داریم خداروشکر فکر کنم بیخیال این باید بشیم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خیلی خیلی مسخره اس واقعا‌ . حواله شم قیمتی نداره وگرنه می‌فروختم حواله رو‌. ارزشی نداره الان ۳۰۰ بدم ...

الان قیمت حواله خیلی پایین اومده