2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301475 بازدید | 20331 پست

کاموا جون

کوییک چقدر افزایش قیمت کارخونه داشته؟ بیشتر از بیست تومنه ؟

نصفش رو قبلاپرداخت کردم کل افزایش قیمت شاملم میشه یا نه؟ 

تحویل زمستونم

خیلی تو فکرم از کجا بیارم تکمیل وجه کنم

این چه افزایش یهویی بود اخه

همش غصه میخورم که چی میشه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاموا جان برای شاهین زمستان از این ماه پیلم میدن کل پولو یکجا باید بریزیم یا نصفشو؟

عزیزهنوزاعلام نکردن چطورمیفرستن  ماهم بخاطرهمین صحبتاووافزایشاچندروزدفترتعطیل کردیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جونکوییک چقدر افزایش قیمت کارخونه داشته؟ بیشتر از بیست تومنه ؟نصفش رو قبلاپرداخت کردم کل افزای ...

سلام اره عزیزم واقعاخیلی گرون کردن شما توقراردادت نوشته سودمشارکت داریدیانه؟ اگرسودمشارکت داشته باشی بایدبقیمت روزکارخونه بپردازی امااگرسودمشارکت نداشته باشی به بقیه مبلغی نپرداختی افزایش میخوره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
گلم شما نمایندگی دارین؟

نه عزیزم اماکارمون دررابطه باماشینه

گلم فکر نکنم بتونم پولشو جور کنم داشتم خرج شد بنظرت کجا و چند میتونم حوالمو بفروشم ساکن تهرانم

تودیوارونمایندگی نزدیکتون پرس جوکن

مرسی عزیزم بنظرت چند بفروشم؟من اصلا سردر نمیارم

منم ازحواله فروشی سردرنمیارم امامیپرسم

عزیزهنوزاعلام نکردن چطورمیفرستن ماهم بخاطرهمین صحبتاووافزایشاچندروزدفترتعطیل کردیم

سلام عزیزم خوبید 

وقت بخیر 

کاموا جان 

خواهرم گفتم کوییک نوشته 

پیام اومده براشون 

امروز رفته برای واریز وجه 

چندتا کافی نت رفته میگن کد پذیرش میخواد 

یکی شون گفته باید بری نمایندگی 

گفت راه دیگه نیست کد پذیرش و پیدا کنه 

2810