2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302160 بازدید | 20376 پست

سلام کاموا صورتی جان

یه سوال دارم. من خرداد ماه نصف پول ماشین تارا رو واریز کردم و تحویلش بهمن ماه هست. اگه بخوام الان حوالش رو بفروشم و بریم دفترخانه تا به نام خریدار بزنم، دیگه کارها تموم میشه و بهمن که ماشین رو دادن به خریدار، دیگه نیازی به حضور من نیست؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

207وودنامیگن دوتا قطعشون نیست بخاطرهمین پیامکاشون نمیادالبته الان اون قطعه آماده شده دارن اونایی تکم ...

سلام عزیزم میدونی الان ۲۰۷ اتومات تا کدوم ماه مشخص شده و فاکتور کردن

من تحویل ابانم هنوز وجه دوم رو نخاستن 

بنظرت تقریبی چقدر طول میکشه 

منظورم الان تحویل کدوم ماه انجام شده تا الان

سلام عزیزم میدونی الان ۲۰۷ اتومات تا کدوم ماه مشخص شده و فاکتور کردنمن تحویل ابانم هنوز وجه دوم رو ن ...

سلام عزیزم دیروزیه اتومات شهریورپرسیدم پلاک نشده بوداماگفت دارن طبق نوبت میفرستن ازشماباتاخیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزم دیروزیه اتومات شهریورپرسیدم پلاک نشده بوداماگفت دارن طبق نوبت میفرستن ازشماباتاخیره

پلاک نشده بور یعنی واریزی دوم انجام دادن؟

یعنی میگی تحویل شهریور هنوز پول نگرفتن یا گرفتن ولی ماشین ندادن؟

من تحویل ابانم‌ 

میخان گرون کنن که پیامک دوم پرداخت نمیاد؟

پلاک نشده بور یعنی واریزی دوم انجام دادن؟یعنی میگی تحویل شهریور هنوز پول نگرفتن یا گرفتن ولی ماشین ن ...

اره عزیزم پول ماشین داده وقراربودتحویل بگیره شهریور هنوزپلاک نشده بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره عزیزم پول ماشین داده وقراربودتحویل بگیره شهریور هنوزپلاک نشده بود

خوبه باز حداقل تا آذز که میگیره شهریوریا؟

من چطور تا عید میدن؟

نگفتین افزایش قیمت داریم؟ من ۳۰۰دادم

طبق قیمت ثبت نامی یه ۳۰۰دیگه باید بدم

خوبه باز حداقل تا آذز که میگیره شهریوریا؟من چطور تا عید میدن؟نگفتین افزایش قیمت داریم؟ من ۳۰۰دادمطبق ...

اره تاعیدکه خیلیه میدن امادرموردگرون شدن حرفی نیست اماباتوجه بقیمت دلاراگرهمینجوربالابمونه ممکنه افزایش داشته باشن 

اره تاعیدکه خیلیه میدن امادرموردگرون شدن حرفی نیست اماباتوجه بقیمت دلاراگرهمینجوربالابمونه ممکنه افز ...

مرسی عزیزم

چقدر گرون میکنن؟ نهایت ۳۰الی ۴۰م یا بیشتره؟

میگم کامواجون دلار که میره بالا ولی ماشین که افت داره قیمتش

سلام میشه ماشین دور دومم ثبتنام سامانه یکپارچه رو فروخت مثله اطلس یا مالیات باید بدیم قبلا یک صحبت ه ...

الانم میگن مالیات هست  قبلامالیات توافقی بودکه میشدبگی خریداربده اماالان بافروشنده بایدمالیات ماشینوبده