2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302208 بازدید | 20378 پست
سلام کاموا جون صبحت بخیر.چند روز بعد تکمیل وجه ماشین دستم میاد .اطلس بودم و۱۷مهر پرداخت زدم.

سلام عزیزم صبح شماهم بخیرسایت سرنزدی درچه مرحله ای هست؟البته سایت چندروزه خرابه  معمولابعدفاکتوردوتا3هفته میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نه تارا دستی بودم

سلام دیروز سایت خراب بود میزد هیچ سفارش ثبت شده ای ندارید امروز برو نگاه کن درست شده من وجاریم هنوز رزرو هستیم 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دیروز سایت خراب بود میزد هیچ سفارش ثبت شده ای ندارید امروز برو نگاه کن درست شده من وجاریم هنوز ...

آره برگشته  تعجب کردم خداکنه واسمون دربیاد خیلی ناراحت بودم

کاش میدونستیم کی تکلیفمون روشن میشه

آره برگشته تعجب کردم خداکنه واسمون دربیاد خیلی ناراحت بودمکاش میدونستیم کی تکلیفمون روشن میشه

ان شاءالله که دربیایم 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
سلام کاموا جونمن الان دوباره نگاه کردم رزرو هستم هنوز

رزروکدوم ماشین بودی ؟ دیروزبچه هامیگفتن سایت بهم ریخته  بوده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
انشالله عزیزمنمیدونی کی مشخص میشه؟

عزیزگفتن تااخرمهرامروز28بود دگه بایدمیفرستادن میشد