2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302225 بازدید | 20378 پست
کاموا جون تکلیف رزروی ها کی مشخص میشه؟؟و اینکه تفاوت قیمت کارخانه و بازار ریرا چقدره؟؟حواله اش رو چن ...

هنوزریرابازارندادن بدونیم توبازار خریدار چندمیبره  وبعدواریزنفرات اول بعدچک میکنن وقتی نریخت حذف میکنن برارزرویامیاد درمورد حواله نمیدونم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوزریرابازارندادن بدونیم توبازار خریدار چندمیبره وبعدواریزنفرات اول بعدچک میکنن وقتی نریخت حذف میک ...

سلام عزیزم یه سوال میگم که مهلت پرداخت شاهین شنبه هست  خب میخوام بدونم توسایت بخوایم تکمیل وجه کنیم باشماره کارت و با رمز پویا چون شماره شبا نمیخواد همون لحظه پول میره تو حسابشون با شماره کارت؟  یهو ما شنبه واریز کنیم پول نره حسابشون دیرتر بره امکانش هست؟

سلام عزیزم یه سوال میگم که مهلت پرداخت شاهین شنبه هست خب میخوام بدونم توسایت بخوایم تکمیل وجه کنیم ...

نگران نباش چیزایی که اینجوری اینترنتی پرداخت میکنی همون لحظه وارد سیستم میشه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
سلام عزیزم یه سوال میگم که مهلت پرداخت شاهین شنبه هست خب میخوام بدونم توسایت بخوایم تکمیل وجه کنیم ...

اره درلحظه میره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزم ببخشید من الان اومدم سایتالان میتونی بپرسی؟

سلام عزیزم پرسیدم گفتن این واریزیای این چندروزتمام شن براتون پیامک میاد

ممنون میشم لطف میکنید

ازبچه هاپرسیدم مدل شمامیگن از80تا100خریدن قبلا

هنوزریرابازارندادن بدونیم توبازار خریدار چندمیبره وبعدواریزنفرات اول بعدچک میکنن وقتی نریخت حذف میک ...

عزیزم ببخشید دوباره سوال میپرسم الان ماشین یه هفتست فاکتور شده هنوز پلاک نشده دلیلش چیه؟؟؟؟

عزیزم ببخشید دوباره سوال میپرسم الان ماشین یه هفتست فاکتور شده هنوز پلاک نشده دلیلش چیه؟؟؟؟

پلاک میشه همین چندروز