2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302230 بازدید | 20378 پست
اره ماشین خودم شاهین واقعا راضییم

ولی خیلی پیشنهاد خوبیه تبدیل ساینا به شاهین واقعا متنفر بودم از ساینا میگفتم یکونیم سال منتظر ساینا موندی  مردوم سه ماهه ۲۰۷میخرن.

خلاصه نمیدونم چیشد سایپا همچین کرد ولی یکمم مشکوکه به هر دری میزنن ساینا  دوگانه ندن چرا بنظرت؟

ن عزیزم هیچکدوم. میخوام قرض بگیرم با سودش برگردونم ببینم میتونم تو سه ماه از سپه وام دیگه بردارم یان ...

امتیازرسالت هرمیلیونی فکرکنم 185تا190.  تومن میفروشن میتونیدتودیواریاکافی نتای نزدیک بانک یاخودبانک بپرسیدامتیازفروشی. دارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی خیلی پیشنهاد خوبیه تبدیل ساینا به شاهین واقعا متنفر بودم از ساینا میگفتم یکونیم سال منتظر ساینا ...

چون قطعه شوندارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ولی خیلی پیشنهاد خوبیه تبدیل ساینا به شاهین واقعا متنفر بودم از ساینا میگفتم یکونیم سال منتظر ساینا ...

چقدرمنتظربودی اخرم بااکراه واریزکردی شانس زد پیشنهاد عوض کردن

سلام کاموای عزیزدلممیگه میتونی یه سوالی چیزی بپرسی که واسه ما کی پیام میاد؟؟

سلام عزیزم اینروزایکم سرم شلوغه ممکنه یادم بره فرداساعتا10برام پست بذار حتمامیپرسم 

چون دندهی هست دنده ای خوبه؟ چه رنگی بهتره مشکی یا سفید؟

اره من سفیددارم امامشکیشودیدم خیلی شیکه البته اگرشهرگرمسیری  هستی مشکی انتخاب نکن

بله عزیزممگه اول نباید مجوز افزایش قیمت بگیرند؟چرا یهویی یه مبلغی میکشن رو قیمتا؟

همیشه مجوزمیگیرن توقرادردادی هم بشمادادن یابخشنامه که ثبت نام کردید هم نوشته بقیمت روزکارخونه  حالانمیگن افزایش حقوق سالی یه ذره بالامیره اماقیمت کارخونه سالی چندبار

من رشتم مشکی بده؟ وایمکه گفتن ۴۰ روزه میدن واقعا میدن؟

به به عجب شهری داریدچندروزمهمون شهرتون بودم نمیدونستم اهل رشتی ازت راهنمایی بخوام   وباهات قراربذارم😘نه براشماعالیه تومناطق گرم ماشینای رنگی ومشکی زودکیفیت رنگشون ازدست میدن وازطرفی توگرمانورخورشیدبخودشون جذب میکنن

به به عجب شهری داریدچندروزمهمون شهرتون بودم نمیدونستم اهل رشتی ازت راهنمایی بخوام وباهات قراربذارم ...

سلام. حواله پژو ۲۰۷ دستی طرح مادران را چند بخرم خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام. حواله پژو ۲۰۷ دستی طرح مادران را چند بخرم خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

فوق العاده؟،