بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
سلامبرای من زده عدم برنده اولویت بندیخستگی این چند روز تو تنم موند😔ان شالله واسه شما خیر باشه و برن ...
برای منم همین رو زده 😕
فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤
میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤
دوستان سایت باز شده برید نگاه کنید ما که برنده نشدیم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزان براهمه زده اخه من طرح مادرانم هیچی نزده ولی برایکی ازاشناها هم زده عدم برنده🙁
الان میری تو وضعیت چیزی نزده
1
5
10
15
20
25
30
35
40