2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302476 بازدید | 20406 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

برای من زده عدم برنده اولویت بندی

خستگی این چند روز تو تنم موند😔

ان شالله واسه شما خیر باشه و برنده شید

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
سلامبرای من زده عدم برنده اولویت بندیخستگی این چند روز تو تنم موند😔ان شالله واسه شما خیر باشه و برن ...

برای منم همین رو زده 😕

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

کسی تونست جوابشو ببینه

الان باشده برید نگاه کنید ماکه برنده نشدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

دوستان سایت باز شده برید نگاه کنید ما که برنده نشدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزان براهمه زده اخه من طرح مادرانم هیچی نزده ولی برایکی ازاشناها هم زده عدم برنده🙁

الان میری تو وضعیت چیزی نزده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40