2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302268 بازدید | 20379 پست
نه عزیز

کاموا صورتی جون ایران خودرو گفته ۱۰ روز فرصت پرداخت کامل پول دارین اگه نتونیم بپردازیم چی چرا آخه ۱۰ روز 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
کاموا صورتی جون ایران خودرو گفته ۱۰ روز فرصت پرداخت کامل پول دارین اگه نتونیم بپردازیم چی چرا آخه ۱۰ ...

برای ثبت نام جدید منظورتونه ؟ فروش فوق‌العاده ده روز مهلت داره ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ثبت نام جدید منظورتونه ؟ فروش فوق‌العاده ده روز مهلت داره ؟

اره همین ثبت نام اگه اسمم دربیاد ۱۰ روز فرصت هسته تا پول پرداخت کنیم 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
کاموا صورتی جون ایران خودرو گفته ۱۰ روز فرصت پرداخت کامل پول دارین اگه نتونیم بپردازیم چی چرا آخه ۱۰ ...

بعد۱۰روزحذف میشیدالبته من این اطلاعیشوندیدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
شما خبر دارید همه رو سفارش بدیم حدودا چقدر میشه؟؟؟ممنونم

یازده تا آپشن هستن بیشتر ازچهل تومن میشن اگه همه رو انتخاب کنی بری نمایندگی لیستو بهت میده

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
خانما طرح مادران فقط یکبار میشه ماشین دریافت کنیم؟فامیلمون پارسال شهریور طرح‌ مادران تحویل گرفته الا ...

اگرپارسالم طرح مادران بوده نمیدن حذف میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

سلام دوستان وقت بخیر

ما طرح عادی ثبت نام کردیم،بابام سه تا اولویت زده بود

ولی چون خیلی بدشانسم خودم رفتم دوتادیگه اضافه کردم

حالا میترسم هایما اسمم بیاد،پولشو نداریم چکار کنم؟

جریمه میکنن اگه اسممون بیاد نخریم؟

بخدا از بی ماشین ذله شدم،فقط خواستم ی ماشین اسممون دراد):

طلاهامو فروختیم واسه ثبت نام الان ک آزاد شده قیمت طلا رفته بالا

کسی هست مثل من باشه؟

اسمش درنیاد میخواد چیکار کنه؟؟

ایران خودرو امسال دیگه ثبت نامی نمیذاره؟؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
سلام دوستان وقت بخیرما طرح عادی ثبت نام کردیم،بابام سه تا اولویت زده بودولی چون خیلی بدشانسم خودم رف ...

حواله تون ۲۰۰ اینا به کسی بفروشید 

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

حواله تون ۲۰۰ اینا به کسی بفروشید

مرسی 

ولی میترسم نتونم حوالشو بفروشم

بعدم خودمون ماشین لازمیم،کاش فرصت بدن بشه پولو جور کرده

خدا کنه اسمم بیاد بقیه اش مهم نیست

فقط میخوام بدونم اگه خدای نکرده نتونستم پول خودرو رو جور کنم باید به ایران خودرو جریمه بدم؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
مرسی ولی میترسم نتونم حوالشو بفروشمبعدم خودمون ماشین لازمیم،کاش فرصت بدن بشه پولو جور کردهخدا کنه اس ...

نه جریمه نمیخواد

یا انصراف میدی یا تا چندسال محروم میشی

اما کلا شانس برنده شدن کمه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
دوستانمحصولات سایپا پیش فروش عادی تحویل اسفند ۱۴۰۳ زدهدعوتنامه کی میاد؟؟ ممکنه تکمیل وجه بیفته بعد ...

بعیده

احتمالا تو زمستون پیام تکمیل وجه میاد

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...