2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302279 بازدید | 20382 پست
سلام عزیزم مهلت ثبت نام ماشین ایران خودرو طرح عادی تا کی هست ،امشب؟

جمعه بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
و اینکه تارا اصلا ارزش داره بنویسیم؟من میخواستم هایماهارو اول بنویسم بعد ریرا بعد تارا ولی شوهرم اصل ...

هایماشانسش بهتربودبزن ریراتاراالبته عکس ریرانشون همسرت بده ببین نظرش چیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ...ببخشید یه سوال دیگه امروز هرکاری کردم ثبت نام کنم نشد میزنه فرمت رمز عبور صحیح نیست ب ...

توسایت جدیدرفتی ؟ امروزبروکاغی نت

هایماشانسش بهتربودبزن ریراتاراالبته عکس ریرانشون همسرت بده ببین نظرش چیه

سلام عزیزم میشه لطفا جواب این سوالمو بدی ما قبلا تیک صدور فاکتور ماه پیش خورده بود الان رو فاکتور شده میچرخید الان دوباره برگشته عقب رو صدور فاکتور میچرخه چرا دوباره برگشته عقب؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم میشه لطفا جواب این سوالمو بدی ما قبلا تیک صدور فاکتور ماه پیش خورده بود الان رو فاکتور شد ...

سلام بعضی وقتاسایت اینجوری میشه  بعدچندروزدرست میشه بعضی وقتاهم دوباره پیامک میدن یه مبلغی اضافه میکنن

ای وای چرا دوباره مبلغ اضاف کنن؟؟؟؟؟

بعضی وقتایه ایتم زیادمیکنن یامالیاتاتی ببمه ای چیزی ممکنه ازشمابخاطربروزرسانی سایت باشه تاچندروزدگه درست شه 

انشالله درست بشه ممکنه پیام تعویض بیاد دوباره؟؟ یا بخواد فاکتور بشه

نه فکرنکنم  

سلام عزیزم. شرمنده ی سوال اینکه تو اخبار گفته وام بانکها برای خودرو غیرقانونی بوده و باید متفاوت هم ...

مثلاً کسایی که بانک تجارت فقط۱۰۰ پرداخت کردند الان باید برن ۱۳۰ دیگه به حسابشان واریز کنند تا حذف نشوند؟

سلام عزیزم. شرمنده ی سوال اینکه تو اخبار گفته وام بانکها برای خودرو غیرقانونی بوده و باید متفاوت هم ...

نه نشنیدم بازبراتون میپرسم