2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302270 بازدید | 20379 پست
هایماشانسش بهتربودبزن ریراتاراالبته عکس ریرانشون همسرت بده ببین نظرش چیه

سلام ببخشید چقد زمان میدن تا پول رو واریز کنیم

برای او مینویسم که همیشه و همه جا با او باشم،تا او شاد باشد همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد💋⁦❤️⁩💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلاً کسایی که بانک تجارت فقط۱۰۰ پرداخت کردند الان باید برن ۱۳۰ دیگه به حسابشان واریز کنند تا حذف نش ...

سلام دروغ بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام دروغ بود

سلام عزیزم من خاله ام مدیران خودرو ثبت نام کرده بود بهش زنگ زده بودن که ۵۰ تومن را تا ۲ساعت واریز کنه ،که این نتونسته بود .حالا که اسمش دراومده بازم تو قرعه کشی شرکتش میدن یا نه

سلام عزیزم من خاله ام مدیران خودرو ثبت نام کرده بود بهش زنگ زده بودن که ۵۰ تومن را تا ۲ساعت واریز کن ...

کی ثبت نام کرده؟ فردازنگ بزنه نمایندگی مدیران قهرنمیکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

خانمابریدروش پیش فروش یافوق العاده انتخاب کنیدتا۶وقت هست  بریدسایت ثبت نام ایرانخودرو

کی ثبت نام کرده؟ فردازنگ بزنه نمایندگی مدیران قهرنمیکنه

میدونی چی یعنی ۵۰تومن تو حساب بود ولی میدونی وقتی میخوان کارت بکشن باید یه مبلغی ته حساب بمونه این ته مارت به جز ۵۰ تومن ۳۰ هزار دیگه بود که گفت موجودی کافی نمیباشد تا اومد یکم دیگه پول بریزه گفت وقت تموم شده

چند ماه پیش،یعنی میشه کاری کرد.کاش بشه .من زنگ زدم گفت نمیشه کاری کرد

فکرکردم امروزبوده

خانمابریدروش پیش فروش یافوق العاده انتخاب کنیدتا۶وقت هست بریدسایت ثبت نام ایرانخودرو

یعنی چی؟  

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

خانمابریدروش پیش فروش یافوق العاده انتخاب کنیدتا۶وقت هست بریدسایت ثبت نام ایرانخودرو

چی هست اگه انتخاب نکنیم چی میشه؟ 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤