2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302246 بازدید | 20378 پست
اره دنا پلاس نوشتیم.ولی چون گفتن گزینه دیگه هم میاد ما دلخوش به اینکه سورن میاد ولی الان فقط دنا اتو ...

اره چون اتومات بودین پیشنهادا هم اتومات میدن

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااای جدی میگی؟ سانروف نداره؟ دلم خوش بود دعوتنامه توربو ۶ دنده میاد .

نه سانروف نداره...

ما که توربو ننوشته بودیم که دعوتنامه توربو بیاد

دنا ساده زده بودیم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
مراحمی گلم هروقت سوالی داشتی برام بنویس اگربدونم جوابتومیدم دگه تاوقتی این مهلت واریزتمام بشه وچک ...

من دنا پلاس معمولی نوشته بودم دلمو خوش کرده بودم دعوتنامه برای توربو ارتقا یافته میفرستن الان یکی از کاربرا بهم گفت دنا شش سرعته ارتقا یافته بهمون میدن سانروفم نداره درسته؟ احتمالش هست توربو دنده ای بهمون پیشنهاد بدن؟

به شما که مادران هستی احتمالش زیاده بگنمگر اینکه تعداد مادران خیلی زیاد باشهاما ما عادی نوشتیم احتما ...

نه بابا مادرانم خیلی زیاد اسم نوشتن،داذاش منم عادی نوشته ،توکل برخدا انشالله هرچی خیر و مصلحت برامون پیش بیاد انشالله شما هم برنده میشی 

من دنا پلاس معمولی نوشته بودم دلمو خوش کرده بودم دعوتنامه برای توربو ارتقا یافته میفرستن الان یکی از ...

ما هم خیلی دوست داشتیم ولی مثل شما دنا پلاس معمولی بودیم و همون ۶ سرعته رو دادن بهمون سانروف نداره توربو هم نیست دو ماهی هم هست میخوایم عوضش کنیم اونم موفق نمیشیم 

ما هم خیلی دوست داشتیم ولی مثل شما دنا پلاس معمولی بودیم و همون ۶ سرعته رو دادن بهمون سانروف نداره ت ...

مبارکتون باشه. تو بازار آزاد قیمتش چنده؟ چرا موفق به تعویض نشدین ؟ ماشین خوبی از آب در اومده یا نه؟

خانماتوسفارشاتتون اگرسورن نذاشتیدبذارید

سلام عزیزم دیشب اخبار درباره وام هایی که بانک ها برای وکالتی کردن حسابها دادن گفت که اینکار قانونی نیست ولی تکلیف کسایی که الان وکالتی کردن چیه نگفت چیکار کنن شما خبری دارین ؟؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم دیشب اخبار درباره وام هایی که بانک ها برای وکالتی کردن حسابها دادن گفت که اینکار قانونی ن ...

گفت غیرقانونیه امادگه اون مسئله هست بین بانکا به مردم ربط نداره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پس مشکلی برای ما نداره؟نکنه بگن پولتون کمه ومارو قرعه کشی ندن؟من میترسم😔

نه نگران نباش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ممنونم .یکم طلا فروختم بخاطر اون ناراحتم .انشالله خیر ببینی عزیزم که جواب دادی برات آیت الکرسی میخون ...

فدات