helen27 مدیر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7275 عنوان اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو | مشاهده متن کامل بحث + 302236 بازدید | 20378 پست بچه ها قیمت ها اعلام شد؟ انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم. 1402/01/20 | 16:37 78 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54874 ممنون امروز خیلی مزاحمت شدم .حلال کن. برای پیام بعدی حدودا چند روز دیگه منتظر بمونم. مراحمی گلم هروقت سوالی داشتی برام بنویس اگربدونم جوابتومیدم دگه تاوقتی این مهلت واریزتمام بشه وچک کنن کی واریزنکرده شایدیکماه بشه لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
داستان_زندگیم عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 28475 اره داداش منم مرحله اول 207نوشت امسال زمستون بهش دادن کاش ازاین 5تا هم یکیشو بدن باز جای شکرش باقیه به شما که مادران هستی احتمالش زیاده بگنمگر اینکه تعداد مادران خیلی زیاد باشهاما ما عادی نوشتیم احتمالا برنده نمیشیم به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54874 خانماتوسفارشاتتون اگرسورن نذاشتیدبذارید لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
داستان_زندگیم عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 28475 خانماتوسفارشاتتون اگرسورن نذاشتیدبذارید من نزاشتممتقاضیش کمه که میگی اضافه کنیم؟ به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54874 من نزاشتممتقاضیش کمه که میگی اضافه کنیم؟ نه تعدادش بیشتره لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 23562 خانماتوسفارشاتتون اگرسورن نذاشتیدبذارید سلام عزیزم برای من قبلا باهاتون صحبت کردم که پیامک برای واریز وجه اومد ندیدم الان مجدد پیامک اومده دنا پلاس اتومات و تارا اتومات تحویل ۹۰ روزه.بنظرتون حوالشو چقدر میتونم بفروشم؟ ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54874 سلام عزیزم برای من قبلا باهاتون صحبت کردم که پیامک برای واریز وجه اومد ندیدم الان مجدد پیامک اومده د ... توخط حواله نیستم عزیزم امانمیتونیدواریزکنید لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 23562 توخط حواله نیستم عزیزم امانمیتونیدواریزکنید ن متاسفانه ما روی سورن برنامه ریزی کردیم .ولی گزینه دیگه فقط تارا اتومات بهش اضافه شده. ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
papelii عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1908 چندوقت دیگه پیام ماشین خودت میادمنم فوبیام اینه بگن ۲۰۷ بگیر جای دنا 🤦🏻♀️ دنا معمولی نوشته بودین؟ظاهرا معمولی دیگه نمیدن و بجاش دعوتنامه توربو دنده میاد . درسته؟
داستان_زندگیم عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 28475 دنا معمولی نوشته بودین؟ظاهرا معمولی دیگه نمیدن و بجاش دعوتنامه توربو دنده میاد . درسته؟ اره معمولی نوشته بودمنه توربو نمیاددعوتنامه ۶ سرعته میاد.. همون ارتقایافته به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
داستان_زندگیم عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 28475 سلام عزیزم برای من قبلا باهاتون صحبت کردم که پیامک برای واریز وجه اومد ندیدم الان مجدد پیامک اومده د ... خودتون هم اتومات نوشته بودید؟واسه حواله تو دیوار دلال زیاد هست به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 23562 سورن پلاس و رانا پلاس و ۲۰۷ ولی من دنا میخوام جایی میشه پیگیری کرد؟ برای شما تحویل چن روزه است کدوم شهری میخوای بیای با هم عوض کنیم من سورن شما رو بگیرم شما دنا پلاس ما رو ؟ ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
papelii عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1908 اره معمولی نوشته بودمنه توربو نمیاددعوتنامه ۶ سرعته میاد.. همون ارتقایافته ارتقا یافته همون دنا پلاس توربو ۶ دنده دستی نیست مگه؟
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 23562 خودتون هم اتومات نوشته بودید؟واسه حواله تو دیوار دلال زیاد هست اره دنا پلاس نوشتیم.ولی چون گفتن گزینه دیگه هم میاد ما دلخوش به اینکه سورن میاد ولی الان فقط دنا اتومات و تارا اتومات با تحویل ۹۰ روزه اومده ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
داستان_زندگیم عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 28475 ارتقا یافته همون دنا پلاس توربو ۶ دنده دستی نیست مگه؟ نهعکسو نگاه کن اولی رو به ما میدن. توربو نیست به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...