2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302247 بازدید | 20378 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرحله اول یکپارچه اگه نوشته بودی پارسال تابستون ماشینتو میگرفتی و تمام

اره اون موقع باید می‌نوشتم اشتباه کردم ننوشتم البته وکالتی باید میکردم پولشو نداشتم

سورن پلاس و رانا پلاس و ۲۰۷ ولی من دنا میخوام جایی میشه پیگیری کرد؟

این پیام نادیده بگیربازمیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سورن پلاس و رانا پلاس و ۲۰۷ ولی من دنا میخوام جایی میشه پیگیری کرد؟

البته تو پیام نوشته واریز وجه اختیاری منظور چیه؟ یعنی منتظر پیام برای دنای ثبت نامی خودم بمونم؟

اختیاری چجوریه؟ یعنی منتظر پیام برای دنای ثبت نامی خودم بمونم؟

یعنی تو پیام مینویسه در صورت تمایل واریز کنید 

اجباری نیست و میتونی ندید بگیریش

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
مگه چندوقت پیش نفرستادن واسه دنا؟نوبت ما کی میشه؟ 🥲

براهمشون نفرستاده بودم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
البته تو پیام نوشته واریز وجه اختیاری منظور چیه؟ یعنی منتظر پیام برای دنای ثبت نامی خودم بمونم؟

بله منتظرباش

اره اون موقع باید می‌نوشتم اشتباه کردم ننوشتم البته وکالتی باید میکردم پولشو نداشتم

همون مرحله اول بهترینش بود هم واسه مادران هم عادیا

من خودم مرحله اول دنا نوشتم هنوز ندادن بهم

اما بهتر از این مرحله جدیده که ۵تا انتخاب میکنی هرکدوم دلشون بخواد آیا بدن آیا ندن...

چندوقت دیگه پیام ماشین خودت میاد

منم فوبیام اینه بگن ۲۰۷ بگیر جای دنا 🤦🏻‍♀️

دوستان مرحله آخر ثبت نام براتون حد رهگیری دادن؟برا من هیچی نیومد تو همون صفحه انتخاب ماشینها تموم شد ...

نه تووضعیت سفارشت باشن درسته

چندوقت دیگه پیام ماشین خودت میادمنم فوبیام اینه بگن ۲۰۷ بگیر جای دنا 🤦🏻‍♀️

بشماهم پیشنهادمیدن قبول نکن

همون مرحله اول بهترینش بود هم واسه مادران هم عادیامن خودم مرحله اول دنا نوشتم هنوز ندادن بهماما بهتر ...

اره داداش منم مرحله اول 207نوشت امسال زمستون بهش دادن کاش ازاین 5تا هم یکیشو بدن باز جای شکرش باقیه