2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302257 بازدید | 20379 پست
دوباره ازاول ببین میشه انتخاب کنید

سلام اره انتخاب کردم فقط سفارشهای لغو شده هم تو جزییات سفارش مونده یعنی کامل پاک نشدن فقط زده لغو سفارش ،خدا عاقبتمونو ختم به خیر کنه با این قرعه کشی

سلام اره انتخاب کردم فقط سفارشهای لغو شده هم تو جزییات سفارش مونده یعنی کامل پاک نشدن فقط زده لغو سف ...

اون اشکال نداره نگران نباش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون اشکال نداره نگران نباش

ممنون ،من هرسری که قرعه کشی میاد تا اتمام قرعه کشی و دو هفته بعد اون کاملا افسرده میشم این سری گفتم اسم ننویسم من که می‌دونم در نمیاد ولی بازم طاقت نیاوردم نوشتم دخترم ۱۴۰۱ دنیا اومده قبلا هم ۱۳ بار اسم نوشتم برنده نشدم

اوناپابرجاهستن ازدیروزبرادناهاوسورن دوگانه پاییزپیام رفت

سلام. خوبین؟تو میز کار ما یه نوار جدید اومده با عنوان اطلاعات بازگشتی خودروساز آخرین تاریخ فراخوان داره ولی آخرین واریز و مهلت پرداختش خالیه . منظورش چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

سلام. خوبین؟تو میز کار ما یه نوار جدید اومده با عنوان اطلاعات بازگشتی خودروساز آخرین تاریخ فراخوان د ...

نمیدونم امروزخونه ام غرداچک میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ممنون ،من هرسری که قرعه کشی میاد تا اتمام قرعه کشی و دو هفته بعد اون کاملا افسرده میشم این سری گفتم ...

مرحله اول یکپارچه اگه نوشته بودی پارسال تابستون ماشینتو میگرفتی و تمام

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

سلام. برای من همین الان پیام اومد من دنا پلاس نوشته بودم ولی اونا برای ماشینای دیگه پیام دادن حالا چکار کنم ؟ چجوری دنا توربو بگیرم؟

سلام. برای من همین الان پیام اومد من دنا پلاس نوشته بودم ولی اونا برای ماشینای دیگه پیام دادن حالا چ ...

سلام دناپلاس نوشتی برات چی اومده؟

خوب قیمت رب روهم میگیم 😉البته رب های مامان پز