2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302056 بازدید | 20373 پست
هایما اس پلاس به اسم اشنامون خودم انشاالله طرح مادران ماشین خارجی مینویسم خرداد.مادران تعدادشون کمه

من مادرانم یکپارچه نداشتیم مبلغش رو ثبت نام نکردم شما میدونین دوباره کی قراره طرحشو بزنن؟؟؟

ریسک پذیری خیلی خیلی مهمه برای پیشرفت. متاسفانه ما برعکسیم همسرم خیلی محافظه کاره

عوضش شما خودت ریسک پذیری.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مادرانم یکپارچه نداشتیم مبلغش رو ثبت نام نکردم شما میدونین دوباره کی قراره طرحشو بزنن؟؟؟

نه عزیزم خبر ندارم گلم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عوضش شما خودت ریسک پذیری.

آره ولی خوب اینجوری هم به من بیشتر فشار میاد هم کار سختتر جلو میره. ولی اگه همسرم همراه باشه، زودتر کارارو راست و ریس میکنیم.

بازم شکر♥️

البته همسرم خیلی جاها همراهی کرده ها، هر چی خریدیم بزووووووووووووووووووور  هل، تشویق و روزها اصرار و پافشاری خریدیم بالاخره. فشار اصلی ام رو دوش ایشون بوده خداوکیلی،‌ بیشتر قسطارو خودش واریز کرده. منم تا وقتی خانه دار بودم از مخفیا و طلاها مایه گذاشتم، بعد تو قسطام کمکش کردم.

آره ولی خوب اینجوری هم به من بیشتر فشار میاد هم کار سختتر جلو میره. ولی اگه همسرم همراه باشه، زودتر ...

خدا حفظتون کنه واسه هم اقایون واقعا زحمت میکشن این دوره و زمونه فشار روشون زیاده واقعا

راستی دوستان

ما که تو این مرحله از ثبت نامیم و تاریخ تحویل هنوز معلوم نیس، همو بهتر درک میکنیم.

شما نقدین؟ یا نقدو تبدیل کردین؟

من یه مقداری نقدم، حالام که طلا سکه کمی کاهشی شده، موندم تو این فرصت خوب تبدیل کنم یا نقد باشم.

۱۰۰ تومنم وام بود که واریز کردم. روزای آخر جور شد.

خانمامن الان توگوگل خوندم نوشته بود زمان نوبت دهی اولخرفروردین یاحداکثرروزهای اول اردیبهشت مشخص میشه...نوشته توی این تاریخ مشتریان ضمن آگاه شدن ازنوبتشون می‌توانند خودروی خودشون رو ویرایش کنند...

راستی دوستان ما که تو این مرحله از ثبت نامیم و تاریخ تحویل هنوز معلوم نیس، همو بهتر درک میکنیم. شم ...

منم نصف نقد کمی طلا...کمی پول کم دارم احتمالا ماشینمون بفروشیم چون خردادماه میخوایم شرکت کنیم به اسم شوهرم باید پلاک بنام نباشه...ببینیم خداچی میخواد...