2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301989 بازدید | 20370 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مممنونم گلم...همینطورشما...ولی خودمونیم شانستون هایماتغییرقیمت نداشته...😊🥰

شانس من نیس بخدا انقد بد شانسم.شانس اشنامون خوبه.البته شوهرم خیلی کمک کرد اون گف اینو بنویسیم من میخواستم ۲۰۷ بنویسم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
برای همه ماشینا۱۵درصده؟یعنی برای ۲۲۹ملیون چقدرمیشه؟

نه والا نمیدونم گلم اون مهم نیس مبلغش زیاد بالا نیس.جور میشه انشالله

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
مبارکت باشه گلم....اینا همش حرفه ...قسمت که باشه وخدابخواد حتما میشه...🥰🥰

اره واقعا.انشاالله که خیر باشه.من همشو مدیون شوهرم میدونم خیلی ادم ریسک پذیریع اما من برعکسم 

به گمونم یه ۲۰تومنی بشه...فرزانه جون نیست وگرنه حساب می‌کرد...

اره بیاد لطف کنه بگه بهمون