2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301475 بازدید | 20331 پست
بچه ها دیدید هایما s7 بدون تغییر موند 🥲 از ترس افزایش قیمت بالا ننوشتیم تقریبا دنا پلاس اتومات که ...

نه بابا خدایی؟مگه قیمتا رو زدن؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا خدایی؟مگه قیمتا رو زدن؟

اره

یعنیییی عصبی شدمااا

از الکی گفتن قیمتا میخواد به بازار نزدیک شه

ما هایما ننوشتیم

راحت میتونستیم هایما s7 بخریم اختلافش ۹۰۰ میلیونه

دیوونه خونس اینجا

اره یعنیییی عصبی شدمااا از الکی گفتن قیمتا میخواد به بازار نزدیک شه ما هایما ننوشتیم راحت میتونس ...

اشکال نداره عزیزم غصه نخور قسمت نبوده

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
کجا زدن؟ میشه لیستشو اینجا بذاری؟

برو سایت سایپا یا ایران خودرو عزیزم

اره یعنیییی عصبی شدمااا از الکی گفتن قیمتا میخواد به بازار نزدیک شه ما هایما ننوشتیم راحت میتونس ...

وای هایما ۱/۸۹۰ توبازار.خدا کمک کرد من عاقلی کردم خودم طرح مادرانم دارم اسم خودمو ننوشتم اونو گذاشتم دیگنتی انشاالله بنویسم

بچه ها دیدید هایما s7 بدون تغییر موند 🥲 از ترس افزایش قیمت بالا ننوشتیم تقریبا دنا پلاس اتومات که ...

آره دقیقا دناپلاس اتومات و حتی دناپلاس از همه بیشتر افزایش داشتن.

اشکال نداره عزیزم

انشالله خدا به شمام یه جای دیگه حال میده😍♥️

2810