2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 311793 بازدید | 20991 پست
کاموا جات جوابمو ندادی میتونم ایرانخودرو ام ثبت نام کنم

سوالاقاطی شدن ندیدم🫣

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزا ایران خودرو ثبت نام کنیم زمان تحویلش کی هست؟به همه ماشین میدن با اولویت بندی؟

هم پیش فروشه هم 3ماهه  نه قرعه کشیه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم برای شما هم پیامک نیومد؟من دیروز دوباره زنگ زدم شرکت گفتن یک مقداری تولید شاهین به مشکل خورده ...

راست میگن

کامواجان خبری از شاهین زمستان نداری؟

ازروزی مرحله سوم اومددگه نپرسیدم امامیدونم روندتولیدش کم شده

ازروزی مرحله سوم اومددگه نپرسیدم امامیدونم روندتولیدش کم شده

سلام کاموا جان خوبی

عزیزم شنیدم دولت متاسفانه ارز نیمایی رو برداشته....

بنظرت شرایط خودروسازها چطور میشه؟

ما تکمیل وجه کردیم اما هنوز ماشین فاکتور نشده،اگه خودروساز ها دوباره افزایش قیمت بدن، امکانش هست از ما دوباره پول بخوان بابت ماشین و بعد تحویل بدن؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام کاموا جان خوبیعزیزم شنیدم دولت متاسفانه ارز نیمایی رو برداشته....بنظرت شرایط خودروسازها چطور می ...

سلام نه عزیزم چندروزقبل افزایش دادن  دگه نمیدن فعلا