2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302145 بازدید | 20376 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاموا جون چرا تکلیف رزروی ها مشخص نمیشه؟؟

بعضیاشون دگه براشون نمیفرستن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
متوجه پیامت نشدم یعنی چی؟

یعنی دگه رزرو نیستن ازسایت بروزرسانی نشده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره تاعیدکه خیلیه میدن امادرموردگرون شدن حرفی نیست اماباتوجه بقیمت دلاراگرهمینجوربالابمونه ممکنه افز ...

عزیزم پش کی پیامک واریز میاد

۱۲تبان تحویل ۲۰۷ اتومات بود

!!!

عزیزم پش کی پیامک واریز میاد۱۲تبان تحویل ۲۰۷ اتومات بود!!!

207ودنایه قطعشون کم بودپیامکاشون باتاخیرهستن دیروزپیامکای دناتحویل اذررفتن ایناهم دگه میان

207ودنایه قطعشون کم بودپیامکاشون باتاخیرهستن دیروزپیامکای دناتحویل اذررفتن ایناهم دگه میان

کاموا جان سلام عزیزم میشه زحمت بکشی چک بکنی ببینی شاهین بهار تحویل سی روزه بهشون دادن؟

کاموا جان سلام عزیزم میشه زحمت بکشی چک بکنی ببینی شاهین بهار تحویل سی روزه بهشون دادن؟

سلام خوبی باشه فردامیپرسم اما منظورت مرحله قبله یااونایی ثبت نام سامانه بودن