2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبید؟ اینجا فعاله؟ یا گروه توی تل دارید؟

من قدم ۱۶۵

وزنم ۸۵.۷۰۰ روم به دیوار

روزی چندتا کالری باید بخورم؟ الان یه هفته س رعایت میکنم

از امروز هم ورزشمو شروع کردم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
افرین آفریقایی  از روش زیگزاکی برامون بگو

مرسی آرام جان کالری مورد نیازم و کم و زیاد میکنم در کل هم سبک غذا خوردنم و عوض کردم تو انتخاب غذام دقت بیشتری میکنم سبزیجات بخار پز خیلی استفاده دارم 

سلام خوبید؟ اینجا فعاله؟ یا گروه توی تل دارید؟ من قدم ۱۶۵ وزنم ۸۵.۷۰۰ روم به دیوار روزی چندتا کال ...

سلام هورام جان برو تو سایت زیباتن کالری مورد نیازتا در بیار برنامه کرفس هم نصب کن رو گوشیت کالری شماری کن گزارش روزانه هم بده

سلام هورام جان برو تو سایت زیباتن کالری مورد نیازتا در بیار برنامه کرفس هم نصب کن رو گوشیت کالری شما ...

ممنون عزیزم

کرفسو دارم. ازش استفاده میکنم

ولی زیباتن که میرم مشخصاتمو وارد میکنم ولی هرچی میزنم کالریمو محاسبه نمیکنه. میگم شاید با گوشی عمل نمیکنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

دوستان عزیز بایید برای یکبار هم که شده متفاوت تر از قبل به مقوله تناسب اندام نگاهی بیندازیم، چاق بودن خود یک بیماری است که تنها ریشه در ذهن شما دارد و به هیچ وجه یک مبحث جسمی نیست ،افراد چاق از لحاظ روحی به خوردن اعتیاد دارند ،پس اگر بتوانیم این بخش را اصلاح کنیم به راحتی می توانیم به اندام دلخواه خود دست پیدا کنیم و مهمتر از آن متناسب بمانیم ، من به شما شیوه ای را پیشنهاد میکنم به نام " تناسب اندام به مِتد A.J" که یک روش بین المللی است و در ایران برای اولین بار در حال برگزاریست ،لطفا این ویدئو رو که یک نفر تونسته با کمک از این روش 95 کیلوگرم وزن کم کنه رو ببینید .

با احترام به عزیزی که این تاپیک رو ایجاد کرده اگر تمایل داشتید بیایید به این تایپیکی که الان ایجاد کردم و تعهد من رو که به صورت تصویری ضبط کردم رو ببینید که وزن 112 کیلوگرم دارم و تا عید به وزن 90کیلوگرم می رسم .(این روش رو قبلا خودم تست کردم و از 120 کیلوگرم ظرف یک ماه به 112 کیلوگرم رسیدم).

امیدوارم که همه به وزن دلخواهتون برسید و مهمتر از اون متناسب بمونید.

سلام آرام جان خوبی .من خیلی میام سرمیزنم ولی  تاپیک سوت وکوره .ذوقم کور میشه.بعیدمیدونم دیگه بیام تاپیک .بخدامیسپارمت

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت

سلام خوبین 

ارام جون 

نههههههههه دیگه تمامش کردم 

خیلی حس خوبی بود دوست داشتم ولی دیگه تمومش کردم 

تابستون دوباره شروع میکنم 

زمستون فقط پرتقال داره باهاش خوب نیستم خخخخخخ

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

به به چه عالی بابای امیر علی .حسابی به هدفتون نزدیک شدین.امیدوارم همیشه موفق باشین

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
2810