2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست
سلام
کالری های امروزم
بادام زمینی ٢٠٠
ساقه طلایی ١٥٠
پلو ٤٠٠
خورشت ٢٠٠
سبزی خوردن .
لبو ١٠٠
نُون پنیر ٢٠٠
کباب تأبه ٥٠
سیب زمینی و بادمجان بخارپز ٥٠
ماست ٥٠ نان ١٠٠
ورزش ٢ ساعت فیتنس
جمع١٥٠٠
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به پارمی گلییییی خوبی عزیزم به مدا قسم امروز دو بار اومدم برات پست بزارم نشد . امروز همش تو فکرت بودم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سلام من روز 5شنبه پرخوی کردم وزنم رفت بالا بزورررررررررررر امروز سوندم به وزن قبلی این هفته عملا من کاهشی نداشتم و بسیار ناراحتم بابت یه روز زحماتمبه باد رفت واقعا باید پایبند بود دقیق و تغلب نکرد حتی یه روز چون مث من عملا یه هفته تلاشتون بیهوده میشه هفته بعد دوشنبهوزن کشی بعدی هست و برنامه جدید میگیرم مسلما مشاور دکی کرمانی هم من و دعوا میکنه خیلی نااحتم همه اوایل خوب وزن کم میکنن ولی من خیلی سخت هفته 800 900 گرم اونم به سختییییییییییییییییییییی الان تو سه هفته 2 کیلو کم کردم همش با این روند پیش برم حالا حالا ها ده کیلو رو کم نمیکنم که
2810