2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست
خاله باورم نمیشه دوباره یافتمت من مهسام یه مدت همراه تایپیکت بودم همون تایپیک اولیت 87کیلو بودم خودمو رسوندم به 62 ولی متاسفانه نتونستم نگه دارم از امروز استارت مجدد زدم با وزن 65.500
امضا ندارم،انگشت ميزنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااااام مهسا خووووووبی !؟!مگه میشه از یادم رفته باشی عززززیزم .. بعد از یک مدت طولانی غیبت اومدی گفتی تصادف بدی داشتی و دیگه هم پیدات نشد خییییلی خوشحالم از دیدنت خیییلی خوش اومدی عززززیزم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
2805
خاله عروسی خواهرم سال دیگه است من با قد168 الان 65.500 هستم.دلم میخواد تا عروسی55بشم ولی تا 62 میام انقد اطرافیان میگن زشت شدی بیخیال میشم ولی حقیقتا دوس دارم 55باشم.روحیمو میگیره این حرفا.
امضا ندارم،انگشت ميزنم  
گزارش روز دویست ونودو سوم نان۱۰۰ پنیر۶۰ گردو۶۰ نارنگی۱۰۰ خیار۲۰ پسته وبادام۱۵۰ خرما۴۰ کدو و هویج ولوبیاسبزابپز۵۰ پلو۸۰ ران مرغ۱۰۰ نیمرو۲۳۰ نان۷۰ گوجه ۲۰ پیاده روی دو ساعت جمع کالری۱۰۸۰
روز دوازدهم شیر و خرما 140 خرمالو 90 شوید پلو 300 ماست و خرما 200 میوه(انگور سیب لیموشیرین)150 بادام زمینی 150 انار 50 نان 150 املت 150 نشاسته 100 انار 150 مجموعا..1630 نیم ساعت ورزش
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
راستی خاله گفتی برنانه ام باید ساعت داشته باشه؟یعنی اینجا ساعتش بزارم؟ راستی چن تا دونه کشمش هم خوردم در حد 20کالری
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
بله هستی جون ساعتش و فعلا برای من هم بزار چرا نشاسته خوردی ؟؟؟؟؟همش خوبه به جز نشاسته در کل افرین خیلی بهتر از روز اول شدی
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
خاله شما علم غیب ندارین احتمالا؟اخه همون نشاسته خارج برنامم بود خخخ یه جوری ملایم نوشتمش که شما نبینید مثلا خخخخ
2810