2777
2789
دوستای گلم تا دیروز که پسر 20 ماهم با دیدن تصویر بوسیدن در سریال فردا ابدی است شروع به بوسیدن عروسکش کرد به این موضوع جدی فکر نکرده بودم....به نظرشما تماشا کردن به ماهواره(برنامه های کاملا معمولیمثل سریالها)در حضور کودکان درسته؟؟؟یا به کل باید بی خیال ماهواره شد؟؟؟نظر شما چیه؟؟؟
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جون سلام :) اگر دوست داری رشد و شادابی پسرتون نورمال پیش بره و چون پسر هم هست خایی نکرده به بلوغ زود رس دچار نشه خیلی خیلی کنترل کن...حتی ارزش داره که ماهواره نداشته باشی :) چون حتی کارتوناشم مناسب نیست...
ایرانی ها! وضع آب خیلی خرابه!!!خیلی خراب!!!!ایران داره از یه منطقه نیمه خشک به منطقه خشک و بیابانی تبدیل می شه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من دیدن صحنه های بوسیدن اشکالی نداره حتی بعضی خانواده ها براشون این موضوع جا افتاده است و جلوی بچه هاشون زن و شوهر همدیگرو میبوسن اصلا هم اشکالی نداره (در حد نرمالش نه حالت افراطی و بوسه های ...) ولی سعی کن صحنه های دیگه را نبینه که ممکنه روش تاثیر بد بذاره
من هم موافقم اتفاقا بچه بـــــایـــد روبوسی پدرمادرشو ببینه .....

اما بقول ستاره روبوسی از نوع معمولی نه بوسه های آنچنانی...

ولی اگر بچه از تلویزیون بوسه های ناجور ببینه.....فکر میکنم قضیه یخورده فرق میکنه!!

..و اونوقته که نباید بزاریم بچه ها ببینن و یه جوری کنترل شده تر تی وی ببینن.
شکرت خداجون
گلم بچه خوبه بوسیدن پدر ومادرشو ببینه نه بوسیدن عالم و آدمو .من آدم خیلی مذهبیی نیستم ولی اونقدر از مضرات این دستگاه حتی برای خانواده های بدون بچه آگاهم که ماهواره رو جلوی بچه نمی بینم .خودمم فقط mbc رو می بینم اونم برای اینکه زبان از یادم نره.هر چیزی سنی داره از الان بچه این صحنه هارو ببینه که واسش عادی بشه به نظر من درست نیست چون بچه ها همه این صحنه هارو تو ذهنشون ثبت می کنن و درست زمانی به روت میارن که اصلا انتظارشو نداری
نم با ماهواره مخالفم.حتی من تمام اطرافیانم ماهواره دارن خودم من یکی از کسانی بودم که واقعا برام مهم بود که سریالهای فارسی1 رو نگاه کنم. ولی الان به این نتیجه رسیدم که این سریالها واقعا در دراز مدت بنای خانواده رو فرو میریزن.عزیزم بوسه که جای خودداره همراه مسایل جانبیش اما اینکه در فیلم کی کیو بوس میکنه هم قابل درنگه.اگه نگاه کنی محتوای اکثر همین سزیالا خیانت مشخص نبودن هوییت پدراشون تعویض دوست پسراشونو......تلویزیون یک رسانه ست مثل روزنامه ها و کتابو ..... که جدا از سرگرمیش یک وسیله ی اموزش مسایل زندگیه کلاتو قاضی کن ببین واقعا این سریالها به ما که ایرانی هستیم و به اصول یک خانواده ی وفادار وپاک و سالم معتقدیم چه چیزی برای اموزش به فرزندانمون داره.من به شخصه حاضرم برای اینکه فرزندم معنای چارچوب خانواده رو بفهمه واز بلوغ زودرس که واقعا براش دردناکه در امان باشه از برنامه های مفیدش هم بگذرم.