2777
2789
عنوان

خواب دختر 8 ماهم کمممممک

492 بازدید | 43 پست
تورو خدا مامانا کمکم کنین دخترم قبلا شبا از ساعت 2 تا 10 صبح میخوابید الان 2 هفتست ساعت 2 میخوابه ولی تا صبح هر نیم ساعت تو خواب گریه میکنه مطمءنم که نه گشنست چون شیر نمیخوره نه جاییش درد میکنه چه کار کنم؟
ریفلاکس نداره؟ علایم ریفلاکس را میشناسی؟ آروغ زدنی که بعدش یه چیزی بیاد تو دهنش، نوشخار کردن تو طول روز، سربرگردوندن هنگام شیر خوردن
خدای مهربان امروز دوباره از خواب بیدار شدم....نفس میکشم...
عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستند... از تو ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو میخورد؟ دکتر چطور تشخیص داد خوب شده؟ به بچه ماست و لبنیات میدی یا هنوز شروع نکردی
منم دخترم ریفلاکس داره و دارو میخوره ولی بعد از عید دیدم بدتر شده و شبها هم تا صبح نق میزد، چند روز پیش که دوباره نوبت دکترش بود بهش گفتم ریفلاکسش برگشته و شبها هم خوب نمیخوابه به خودم و بچه رژیم لبنیات و محصولات گاوی داد به اضافه ی هر چیزی که از اینها بدست میاد الان حال دخترم عالی شده کاش از اول درمان رژیم میداد، ساعت پنج صبح واسه شیر بیدار میشه ساعت ده شب هم خوابه گاهی هم زودتر
در ضمن چرا به بچه به زور غذا میدی بنظر من حتماً از امروز رژیمو شروع کن میدونم خیلی سخته ولی ارزششو داره البته بعد از یک هفته اثر رژیم مشخص میشه شاید هم زودتر من تاپیکهای زیادی خوندم در این مورد چند ماه پیش هم خودم به دکتر گفتم رژیمو شروع کنم گفت نیازی نیست که کاش همون اول رژیم میگرفتم الان غذا خوردنش هم خیلی بهتر شده اگه شروع کردی همزمان هم خودت کپسول کلسیم بخور روزی یه دونه من روزی دو تا میخورم چون کمبود کلسیم دارم