2777
2789
عنوان

دخترمو از شیر بگیرم

315 بازدید | 32 پست
خانوما دخترم سه ماه دیگه دو سالش تموم میشه الان خیلی اذیت میکشم همش آویزونه منه از صبح تا شب شیر میخوره شبا هم تند تند پامیشه میخوره بعضی موقع فکر میکنم خونمو میمکه از حال میرم میخام از شیر جدا کنم نمیدونم وقتشه یا نه از طرف دبگه سخت جدا میشه نه شیشه شیر میخوره نه پستونک موندم واقعا
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری
منم مثل شمام گاهی دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار مخصوصا که سرکارم میرم هیچ وقت خواب کافی ندارم ، خیلی عصبی میشم.من از اول شهریور شروع میکنم چون اینجوری هم خودم اذیت میشم هم عصبی ام و دعواش مبکنم
بنیتا عزیز دل مامان و بابا یک ساله شد ... خدایا صد هزار مرتبه شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا لازم نیس بچه رو زجر بدین...صبر زرد خیلی تلخه گناه داره منکه سس کچاب زدم و روشو پاک کردم تازه از 2 ماه آمادش کردم که جی جی کم کم بدمزه میشه...اول شیر روز بعد عصر و بعد شبو ازش گرفتم و در کل یه هفته اذیت شد اونم شبا
آب هست،ولی کم است!!!
من تو دو ماه نمیتونم چون شاغل هستم و فوق العاده هم خسته میشم خودم اعصابم نمیکشه اما خیلی سریغم انجام نمیدم اما نهایت دیگه یه ماه یا سه هفته ای
بنیتا عزیز دل مامان و بابا یک ساله شد ... خدایا صد هزار مرتبه شکرت
2810