2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوقلوهای من 9 ماهو 4 روزه شدن خیلی خسته شدم هیچ کاری به جز بچه داری نمیکنم حتی اشپزی و نظافت خونه غذای بچه ها و خودم و همسرم کلا غذای اماده میخوریم ولی دیگه دارم کم میارم عصبی و خسته شدم یه خواب راحت نکردم .خودمم نمیدونم چه راه حلی پیدا کنم براشون. از سن پرستار هم گذشتن چون الان به من وابسته شدن شخص جدید نمیپذیرن خودمم حساسم اسیب نبینن از نظر روحی .یکی به من بگه کی کمی وضعیت بهتر میشه حداقل طوری بشه شبو با ارامش 8 ساعت بخوابم
نه من بیرون میرم با کالسکه بچه هارو میبرم بیرون قدم زدن با همسرم خرید هم میرم اگه فقط به بچه داری فکر کنم زیادم مشکل نیست یعنی میشه تحمل کرد فقط من از این ناراحتم که انتظار داشتم به زودی طوری بشه که روزی 3 ساعت وقت ازاد پیدا کنم ولی اصلا نمیشه
البته تو روز اوایل که با هم خوابشون میگرفت و بغل میخواستن همزمان گریه میکردن خیلی وحشتناک بود نمیدونستم چیکار کنم در حدی که خودمم گریه. مینداختن ولی از وقتی کالسکه دو نفره گرفتیم براشون مثل معجزه بود تا بی قرار میشن سریع میبرمشون بیرون اروم میشن میخوابن
2810