2777
2789
سلام گلی جون اومدی زیارت قبول عکس خودته دختر بالاخره زیارتت کردیم به قول خودت هوراااااااااااااااااااااااااااا

نازی محمد حسن از اون عکس معروفا گرفته با مرقد آقا خیلی ناز شده....

زیارت جفتتون قبول آبجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی یه چاقو بیاره این هندونه رو قاچش کنیم ....
بخورم این پسمله بانمکو چه اقا شده دومین مشهدیه تاپیکمونه بعده محمد مهدیه دیگه !!!

====================

سارا جون چرا سایز کوچیکه رو نزاشتی ما میبینیم اینجوری!!!
من سیوش کردم بعد دیدم
وای چقدر این بامزه است شبیه اقا کوچولوهاست !! خیلی نازه ماشالله
سلاممممممممم

سارا جون اینی که میگم کاری نداره از صفحه اول تیناجون انجام دادم.

سایز عکسهاتو بین 10 تا 20 ( مثلا 10- 12- 15) سانت اتنخاب کن و حجم اون تا زیر70 باشه خیلی دید خوبی داره

اول عکسای موردنظرتو بذار رو صفحه دسکتاپ که پیدا کردنشون تو کامپیوتر کاری نداشته باشه.

رو یکی از عکسای من کلیک کن ، یا برو به این آدرس

http://upload.ninifa.com/

اینجا میاد.
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

بعد که تو هر کدوم از بروسها ( مسیر) برو روی عکسای خودت که رو دسکتاپ گذاشتی . تا 5 تا بروس داره و 5 تا عکس میتونی بدی . بیشتر هم بخوای عکس بدی پایینش نوشته افزودن فایلهای بیشتر .

بعد شروع آپلود رو بزن

بعد آخرین آدرس رو از هر کدوم از عکسهات که میاد کپی کن همینجا و ما همه عکسهای قشنگتو میبینیم.
فصل آفتاب ملایم
با اجازه مدیر تایپیک:

سلام به دوست های خوبم
بنده به عنوان مدیر تایپیک مسابقه عکاسی از شما دوستان علاقه مند دعوت میکنم که در مسابقه این هفته با موضوع
( عکس خلاقانه ) شرکت کنین
فقط کافی هست بیاین به این ادرس:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=229152&PageNumber=2