2777
2789
عنوان

بیاید یکم نکات ارایشی به درد بخور یادتون بدم💅💄👠

| مشاهده متن کامل بحث + 51915 بازدید | 97 پست

الان دیگه نچرال مده آرایش زیاد چهره رو خراب میکنه .... خانمها به پوست تون برسید به موی مژه و ابرو برسید میوه زیاد بخورید تا خون و ویتامین بره زیر پوست تا جذاب باشین  و شاداب با یه آرایش کوچولو...کرم پود های سنگین و کانسیلر هم باشه برا عروسی و اینا نه تو خیابون و روزمره 

الان دیگه نچرال مده آرایش زیاد چهره رو خراب میکنه .... خانمها به پوست تون برسید به موی مژه و ابرو بر ...

درسته . واسه مهمونی هم مایی که طریقه کار کانسیلرو بلد نیستیم میزنیم زشت تر میشیم اونم بهتره ارایشگر این کارو کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا توصیه‌منی که سالها ارایش زیاد کردم گوش کنید  صورتون بشورید با ژل  یه پرایمر بزنید ا ...

عزیزم مداد برای داخل چشم چی خوبه که فیکس بمونه وپخش نشه ؟من مدادبل جلد آبی میرنم ولی بعد از یکی دوساعت پاک میشه و میاد پایین

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
عزیزم مداد برای داخل چشم چی خوبه که فیکس بمونه وپخش نشه ؟من مدادبل جلد آبی میرنم ولی بعد از یکی دوسا ...

تمام مداد همین تو هر‌مارک بگی من گرفتم 

فقط بقیه خشکن و اذیت میکنن 

حداداقل بل چربه و رون و اذیت نمیکنه

ارایش این مدلی دیگه مد نیست که سایه بزنن و خط لب قهوه ای بکشن الان یه خط چشم و یه ضدافتاب یا کرم پود ...

بله دقیقا اما برای اونایی ک مژه کاشت دارن و لبشون و ژل تزریق کردن .و اینکه چرا مد نباشه تو مهمونی،عروسی ک کارایی داره آخه  با آرایش معمولی ک نمیرن 

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
سلام.. عزیزم ببخشید به عنوان کسی که داری به یه نفر دیگه یاد میدی.. باید اشتباه یاد ندی... یعنی چی که ...

یعنی بره دماغشو عمل کنه گلم؟ خب شاید شرایطش رو ندارع اینو ارایشگرا بهم گفتن برید ارایشگاهم اینکارو براتون میکنن من بینیم کوچیکه با اینکار کوچیکترم دیدع میشه مرسی از نظرت فداتشم منوجه حرفتون شدم❤️🌱

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
من خودم پوستم خیلی چزبه  کالیسا میزنم خیلی راضیم روزانه بیرون رفتن عادی استفاده میکنم  م ...

عزیزم عکس پرایمر تو نزاشتی .گذاشتی لطفا لایکم کن

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
یعنی بره دماغشو عمل کنه گلم؟ خب شاید شرایطش رو ندارع اینو ارایشگرا بهم گفتن برید ارایشگاهم اینکارو ب ...

نه من کاملا با عمل جراحی و غیره مخالفم... منظورم اینه اصولی باشه.. فدایتتتت ماچ

تو این سایت فرق پرایمر و کانسیلر و پودر فیکس (فیکساتور) و کرم پودر و آبرسان و تونر و میسلار واتر و برنزر و تونیک و کانتور و هایلایتر و فاندیشن در آرایش صورت و میکاپ رو کامل توضیح داده :

https://www.123select.ir/useful-articles/makeup-products-difference/

میگن زن پوچ دیدی آره منگل عشق شوهر فاسد که اعصاب خرد می کنه تو دنیا خودش عرمیزنه دری وری میگه به مردم بد و بیراه میگه و مهم تر از همه کودن ۵ ساله گوز نمی فهمه حالا فعلا عشق شوهر تو بودی منگل وگرنه ۶۰۰ من نمی مالوندی تنه لش خانم تو نمی تونی بنده بیکار نبستم تو رو عاشق کنم به قول بلانش من یه زن امروزی تحصیلکرده  بی مصرف کودن نادون  چی زر میزنی موذی فضول عر میزنی دری وری چرت و پرت حقه بازی شایعه می سازی واقعا دم کوچه بازار گرم با حرکات نکاتشون به امید اینکه زن و مردان زیادی خوش بخت شند ، چه قدیمی عمر پایدار چه جدید  ها طلاق گرفتن خواهر توشون مداخله نکن شاید مال هم نبودن چرا منو انتخاب نکرد ج.نده کوچولوی موذی طبق قوانین پریان اون مرد از  چهره اون خوشش اومده چه بدذات  عوضی هرزه