2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 167 پست
میتونی شماره تلفن مرکز ها رو از نت بگیری زنگ بزنی از امور مالیشون هزینه رو بپرسی ، رویان ه ینه رو ۱۲ ...

ممنون گلم ک اینقد صبورانه ب سوالام جواب دادی فداتشم الهی ک همیشه دلت شادو لبت خندون باشه گلم😘😘😘😘😍😍😍😍

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای جااااانم خداروهزاااار مرتبه شکر الهی ک بهترینها نصیب خودت وکوچولوت بشه ببخشید شرمنده همش سوال میک ...

هایپر ، وقتی اتفاق میفته که تخمدانها بعد از مصرف داروها بیش از حد تخمک تولید میکنن که باعث تورم تخمدان میشه   ، بخاطر همین یکی دوماه فاصله میدن که تخمدانها به حالت عادی برگردن ، اگه بیشتر از ۱۲، ۱۴ تا تخمک بکشن اکثرا هایپر میشن   ، اصطلاحات آی وی اف زیاده ، داخل داستان بری کلی تاپیک هست که از تجربیات دیگران بخونی و اطلاعاتت زیاد بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون گلم ک اینقد صبورانه ب سوالام جواب دادی فداتشم الهی ک همیشه دلت شادو لبت خندون باشه گلم😘😘😘😘 ...

انشالله به خواسته دلت برسی گلم ، فکر کنم بیمارستان حضرت مریم هم رایگان و دولتی انجام میدن ، بپرس

انشالله به خواسته دلت برسی گلم ، فکر کنم بیمارستان حضرت مریم هم رایگان و دولتی انجام میدن ، بپرس

حتما عزیزم یک دنیا ممنون 😘😘😘😘😍😍😍😊😊😊😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم از طب سنتی حتما کمک بگیر ، یک سری از ناباروری ها خیلی راحت با روشهای طب سنتی درمان میشن  ...

ممنون گلم اما همسر من اصن اصن سمت داروهای طب سنتی نمیره ی بار بردمش کلی دارو داد اخرش مصرف نکرد ریختم رفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون گلم اما همسر من اصن اصن سمت داروهای طب سنتی نمیره ی بار بردمش کلی دارو داد اخرش مصرف نکرد ریخت ...

خب خودت دارو استفاده کن،شاید با تقویت خودت مشکل حل شه، بعدشم همش دارو نیست که ، تغییر سبک زندگیه، اصلا لازم نیست به شوهرت بگی ، غیر ملموس سبک زندکیتونو تغییر بده، البته با مشورت طب سنتی

بعضی سقطها هم به دلیل در رفتگی لگن و رحم و اینها اتفاق می‌افته که بری پیش کار بلدش کمکت می کنه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
خب خودت دارو استفاده کن،شاید با تقویت خودت مشکل حل شه، بعدشم همش دارو نیست که ، تغییر سبک زندگیه، اص ...

ن فداتشم ما الان ۸ساله دکتر میریم میایم اسپرم شوهرم کلا ده درصد فعال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن فداتشم ما الان ۸ساله دکتر میریم میایم اسپرم شوهرم کلا ده درصد فعال 

من خودم دولتی رفتم سال ۹۹ تو شهر خودمون ۱.۵ میلیون شدش با دارو ۲ تومن

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
من خودم دولتی رفتم سال ۹۹ تو شهر خودمون ۱.۵ میلیون شدش با دارو ۲ تومن

سال ۹۹کجا الان کجا یاخدا خدایا فقط یدونه بچه میخواما ای خدااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون موقع آزاد ۳۰ تومن بود

الان ازاد ۸۰تومن شده ناقابل خدایا قربون عظمتت برم هی توکل بخدا تحقیق کنم ببینم دولتی کجا جای خوب میتونم پیداکنم باهزینه ی کم....دیشب ی خانومی تو ی تاپیکی گفت من دولتی رفتم ۲میلیون هرچی درخواست دوستی دادم قبول نکرد ازش ادرس بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان ازاد ۸۰تومن شده ناقابل خدایا قربون عظمتت برم هی توکل بخدا تحقیق کنم ببینم دولتی کجا جای خوب میت ...

من زنجان انجام دادم فک نکنم اینجا زیاد رفته باشه روش ولی تهران خیلی گرون میشه

بیمه تکمیلی شو من بیمه تکمیلی انفرادی سامان شدم هزینه ای وی اف هم میده

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
من زنجان انجام دادم فک نکنم اینجا زیاد رفته باشه روش ولی تهران خیلی گرون میشه بیمه تکمیلی شو من بیم ...

درسته ممنون از راهنماییتون عزیزم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40