2777
2789
عنوان

بهترین و بدترین ویژگی همسراتون چیه

719 بازدید | 87 پست

من بابام بهترین ویژگیش دست دلبازیشه

بدترینش اولویت بودن خانوادش

رلم بهترینش همه چیییی کلا همه چیش خوبه

بدترینش یخورده غیرتیه اهل تعیین تکلیف محدود کردن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ویژگی مشترک بین آقایون اینه دیر ب دیر حموم میرن😐😂

همشووون این ویژگیو دارن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بهترین.اخلاق خوب صبور . روشن فکر. درکم میکنه موقعیکه خستم کمکم میکنه.بدترین دروغ میگه گاهیی .و بی پوله 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ویژگی مشترک بین آقایون اینه دیر ب دیر حموم میرن😐😂همشووون این ویژگیو دارن

نه والا شوهر من هرروز صبح قبل از کارش میره یعنی سنگ هم بیاره باید حموم بره  

بعضی وقتها شب شام دعوت باشیم بازم قبلش میره 

بابام به خورد و خوراک میرسه خیلی فقط رو وسایل هاش مثل ماشین حساسه یجورایی میشه گفت رو وسایلاش‌ حساسه‌ 

شوهرم همه چی تمومه خدایی خوبه..

اخلاق بد دوسال و نیمه هنوز ازش ندیدم‌..اخلاقش واقعا خیلی بهتر از منه

بهترین.اخلاق خوب صبور . روشن فکر. درکم میکنه موقعیکه خستم کمکم میکنه.بدترین دروغ میگه گاهیی .و بی پو ...

درک خیلییییی مهمه ها😍تبریک میگم

ویژگی خوب شوهرم اینه دست و دلبازه عاشقه وفاداره همه چیزش خوبه 

ویژگی بدش هم اینکه غیرتیه یعنی غیرتش هم خوب و قشنگه هم گاهی بده

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

شوهر من باشگاه میره هروز بعد باشگاه باید دوش بگیره چون عرق میکنه 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

درک خیلییییی مهمه ها😍تبریک میگم

قاداسی😘

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نه والا شوهر من تا سه بارم میره درروز 🤣

به به چه شوهر تمیزی 😂😍بابای من ب زور نفرستیم هفته به هفته نمیره😭

نههه

بابای من خیلیی رو‌تمیزی حساسه

هر روز میره بعد ریش هاشو میزنه عطر میزنه‌😂😍لباس اتو شده میپوشه.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱