2777
2789
عنوان

عدد nt بالا در سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 24232 بازدید | 71 پست
[QUOTE=282313080]خدا از دهنت بشنوه. امیدم فقط به بزرگی خداست. نمیدونم چه سیاستی پشت این غربالگری هاس ...

سعی کن آروم باشی. با یاد خدا و توسل به اهل بیت خودتو آروم کن. ان شاء الله چیزی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن آروم باشی. با یاد خدا و توسل به اهل بیت خودتو آروم کن. ان شاء الله چیزی نیست

انشالله همینطوری باشه سعی میکنم اروم باشم جلوی این بچم نمیتونم گریه کنم چقدر که به این جنین دل بسته طفلکم

نه آزمایش خون برام نوشتن تا یه هفته جوابش بیاد بدنم کهیر زد میخواستم بچمو سقط کنم شوهرم نذاشت

میدونم عزیزم چه حالی داشتی، بازم خدارو هزارمرتبه شکر انشالله همیشه سالم سلامت درپناه خدا باشه 

این هفته خیلی برام دید وزجراور گذشته نمیدونم چجوری تحمل کنم با دارو باردارشدم انشالله تو مشکلی نداری ...

واسه من هم خطر سقط گفتن تو غربالگری دوم نگران نباش چیزی نیست عزیزم برات سونو سه بعدی ننوشت؟به من گفت اول سونو سه بعدی بده 

راستی جفتت پایین نیست؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

نگران نباش عزیزم واسه منم همینو گفتن عدد ان تی ۳ بود 

گفتن آمینو من نرفتم گفتم نمیرم خطر داره واسه بچم 

الانم ۳ روزه زایمان کردم پسرم سالمه سالمه

و یار خوب تمام ماجراست..💔
واسه من هم خطر سقط گفتن تو غربالگری دوم نگران نباش چیزی نیست عزیزم برات سونو سه بعدی ننوشت؟به من گفت ...

نه گلم فقط گفت nt بالاس باید بری آمینو همینو که گفت من دیگه کلا نفهمیدم چی بگم زبونم بند اومده بود،،فعلن فقط بهم گفتن آمینو دکتر سونوگرافی چیزی از جفت واینا نگفت

نگران نباش عزیزم واسه منم همینو گفتن عدد ان تی ۳ بود  گفتن آمینو من نرفتم گفتم نمیرم خطر داره ...

واااای جدی میگی عزیزم خداروشکر  چقدر حال دلم عوض میشه وقتی یکی اینجوری میگی خدا برات حفظش کنه ممنونم از دلداریت عزیزم 

سلفری هم ندادی گلم؟